Not Blåkulla, but Dubai

I år dissar jag Blåkulla av fler orsaker.

 Dels så har jag inte köpt någon ny kvast och den jag har är bara till 85kg så då skulle jag ju få kvarthaveri på vägen, i värsta fall en riktig krasch med avbruten kvast.

  

Sedan har vi det här med att jag inte äger någon katt pga mina allergier. Försökte hyra en katt men alla katturhyrare hade fullbokat alla katter till ett rimligt pris. Det fanns limokatter och cabkatter kvar på några ställen som det hyrde ut till svindlande priser. Jag försökte betala med kattguld och det visade sig att då hade jag behövt komma med en långtradare fullastat. Annars är det ju lite chill att kela med en katt och få ett kurr till kvitto på att jag är rätt ute.

  

Det tråkigaste att fara till Blåkulla är alla bitterkärring. Förra året fick jag kvastfölje med en riktig bitterkärring som var invandrarfigentlig, åt kött som fördsnacks och gnällde om allt, precis allt. Den enda som gjorde rätt var hon tyckte hon. Just på Blåkulla gapar bitterkärringarna i kör och försöker alltid gnälla över varandra. 

Sedan har vi alla påskeldar där borta. Då ska jag också komma hem och lukta bränd grillkorv och inte bara bli att lukta så inne i mitt egna hus för att grannarna runt om huset har missat att det finns andra värmesystem än ved att värma upp husen med. Dom har missat ett hundratal år.

  

Nej, jag dissar bitterkärringarna och en kvast som inte tar en fullstor talgboll. Det skulle väl vara katten då jag missar. Så istället flyger vi till Dubai strax med Qutar. Så fint har jag nog aldrig flugit förut. Vi flyger till Doha och byter där plan mot Dubai. Ska verkligen bli skönt att ta semester från semestern.

  

Innan blev det en kaffe

  

Älskarinnan är med, suck!

Efter att vi snapsat i oss kaffet så tog vi ett glas vin. Strax är det boarding.

  

Angelica och Alvar körde oss till Arlanda. Som tack hade jag köpt ett nagellack som Angelica letat efter, just den förgkulörten har varit slut överallt. När hon kom hem stod det där i en fin papperskasse. Fick ett sms och förstod att det gick hem:)

  

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *