Noll preventivmedel på gästtoan

Oj, här ynglar toarullarna av sig vill jag lova!
Här används inga preventivmedel minsann!
Det är en så pass nyfödd att det hänger lite navelsträng kvar på ena rullen.

20130218-154522.jpg
Gästtoaletten är som värsta kuvösen.

Men jag lovar dig att då jag ligger på alla fyra med barbapapporna svajande under mig och torkar golvet så lyfter jag upp rullarna med varsam hand och lägger omsorgsfullt tillbaka dom. Så du behöver inte vara orolig.

Undrar hur många veckor det tar innan det kommer att kännas som om jag ska trampa ihjäl någon då jag ska in och skita?
Jag menar, förökar dom sig i den här takten så går det ju fort.

Vi hörs!

En reaktion på “Noll preventivmedel på gästtoan

  1. En ”porrtoalett”, vad spännande!!!!
    Jag har ju glömt att uppdatera om ”min” toarulle. För ett tag sedan storstädade jag toaletten och skulle då byta påse i papperskorgen. Funderade länge på om jag skulle förbarma mig över den tomma rullen och förpassa den till återvinningen, men nyfiken (envis) som jag är så vill jag veta vad dess framtid ska bli, så jag bytte påse, torkade av locket och ställde försiktigt tillbaka den stackaren. Kan meddela att dagen efter har den fått en kamrat, så numera har den sällskap på locket till papperskorgen! Mycket glädjande då jag tycker synd om dom som är ensamma.
    Det problemet finns dock inte på bonusbarnens toalett där jag gjorde ett besök när jag städade, det ser nämligen precis ut som på din ”porrtoalett”. Där är jag dock mer förstående då det är 157 cm från toan till papperskorgen… Men dom fick ligga kvar dom med… 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *