Njuter en till ute

Jag gick ut för att kasta boll med kakan för att få henne lite lugnare här inne, hon är efter mig hela tiden med gossedjur och fotboll, kastar dom framför mina fötter eller så lägger hon dom i mitt knä om jag sitter ner. Hon tror att jag är en lektant.
Tänk om vi kunde sätta oss tillsammans och rita istället eller baka pepparkakor, men inte, det ska kastas i all oändlighet.

Nu har jag satt in henne och själv gått ut så jag får njuta en Cappuccino i min ensamhet.

Men jag är kall om fötterna då jag smart nog bara klev i Birkenstocktofflorna och gick ut i snön och småtrippade i hopp om att inte bli blöt, men blöt och kall är jag och vickar jag på tårna nu så bryts dom likt istappar.

Nu har jag kommenderat Kakan att ligga ner på köksgolvet och spela trött.

Men det är bara skenet som bedrar, medan jag har skrivit det här inlägget så har jag fått den där tennisbollen i mitt knä minst trettio gånger, jag kastar den ut i köket från mitt kontor och Kakan kommer lydigt in med den igen och jag kastar och hon hämtar och så här skulle jag kunna fortsätta skriva hela dagen.
Men nu är det dags att röja upp i knarkarkvarten, toaletterna städade jag inatt då jag kom hem så en bit på väg är jag allt.

Sedan min vän är jag medbjuden idag igen av gårdagen dejt, riktigt vart vi ska vet jag inte men en bilfärja ska vi nog åka om jag fattade det hela rätt, han skulle på middag idag och ville ses imorgon eller på söndag igen men då kan inte jag så då bjöd han med mig till dagens middag, spännande!

 

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *