Nästan så jag tror….

. … att det ska gå fort det här när jag har dragit på mig mina motorcykelhandskar!

Men det kommer inte gå så fort, men tillräckligt för att sladda och ta upp cykeln på två hjul i kurvorna.

Jag skulle ju vilja ha trim på moppen men vet inte riktigt hur jag ska göra det, jag tror att det sitter en plugg i förgasaren.

Men jag fick en ganska bra idé!
Jag vet att min PT kan lite om moppar, jag kanske skulle be honom om hjälp att inte bara trimma mig utan moppen också så vi blir jämlika där på ”bönpallen”.
Jag kunde ju i gengäld bjuda på middag och ett par flaskor gott rödvin.
Ett par dygn innan han kommer så skruvar jag upp värmen i garaget och tänder ett par hundra ljus så jag får upp gradantalet till ca:30 för då kommer det bli så varmt för PT-n att han nog måste ta av sig sin tröja när han mekar och sedan när han skruvar och grejar så kommer musklerna på hans överarmar att spela så där läckert, rent utav dansa över överarmen förföriskt i mina ögon.
Själv kommer jag då att behöva en  salivsug i munnen för att dölja mitt dregglande.

Vi hörs!

3 reaktion på “Nästan så jag tror….

  1. vilken söt blogg! jag är just nu gästbloggare för min übergulliga kompis william, som bloggar på http://www.jagblevintekung.devote.se, men just nu är i skidbacken på semester. både han och jag skulle bli jätteglada för en gullig kommentar eller en liten höjning i statistiken, såå, var nu så god och kika in på bloggen, hihihh! /F^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *