Nästa stöt

Jag har redan panerat min nästa stöt, plats bestämd och objektet är utsett. Det enda jag behöver göra är att planera in när eller så tar jag det när tillfälle plötsligt dyker upp.

”Om du nu tänker läsa detta så innebär det automatiskt att du signat ett tystnadspliktsavtal, mina barn får på något sätt och system INTE veta detta”

Jag har sedan en tid gått och blivit tjuv. Jag älskar min nya hobby.

Det började redan i september 2016, då gjorde jag in första stöt inför en publik på tre personer som livligt protesterade och tog fram sina skämskuddar. Platsen var en väldigt fin restaurang i Alicante där bord behövdes boka i veckor innan för att få plats. Det jag snodde var en kornblå flaska som vi fick vatten i. Tyckte den var så snygg. Hoppsan så gled den ner i handväskan.

Andra stöten jag gjorde var på ett café drygt en vecka senare, en svagt blåfärgad glasflaska vi fått vårt vatten i råkade hoppa ner i min väska.

Allt stöldgods gav jag till Angelica, hon helt ovetandes.

Jag trodde nästan att jag gått något tolvstegsprogram i sömnen för kleptomaner då jag inte snodde något mer på ett kalenderår, för att vara exakt 15 månader, 4 dagar 3 timmar, 21 minuter och 15 sekunder.

Antingen fick jag ett återfall eller så har jag dragit igång på riktigt.

Den första stöten jag gjorde i år var mot ett hotell som låg beläget på en flott golfbana, hela hotellet andades lyx, rikedom. Det var inte kleti och pleti som bodde där heller, det var dom och sedan vi som gled in där på ett bananskal.

Andra stöten jag gjorde var också på ett hotell, det beläget i Benidorm. Där gled jag sedan ut genom glasdörrskarusellen från hotellet i värdsvan stil och med tjuvgodset i resväskan.

Tredje stöten vart en dubbelstöt. Åter igen mot ett mycket vackert hotell i Orihuela. Ett hotell som Odd Fellow äger och driver, samt har sina möten i. Galet vacker! I deras matsal gjorde jag den fräcka dubbelstöten mitt bland andra frukostgäster.

Taadaaa! Årets stöldgods – 1 flaska, den från hotellet på golfbanan:

När vi var hemma sist och Jens letade efter en tillbringare gav jag honom den ”prickiga” flaskan till Jens och sa: Du kan fylla denna med vatten! Janne utbrast: Jaha, du ger honom stöldgodset!

Där och då hade jag god lust att hoppa på Janne, ge honom en släta (kyss) för att sedan bita av hans halva tunga. Han kan ju inte knysta högt att jag är en tjuv inför våra barn! Vad ska dom då tanka, tycka, känna om sin mamma? Dom har väl det nog med att jag är som jag är ändå, det vet ag att dom tycker.

Min nästa stöt har jag planerat in att sno en liten av samma modell som den stora flaskan till höger. Stöten är inplanerad in i minsta detalj på vårt stammiscafé där vi är hej och du med hela personalen. Här är flaskorna nydiskade och fina.

Åker jag fast har jag redan filat på en del av mitt försvar: Det är ingen pant på flaskorna. Hade det varit det hade jag väl lämnat 10 cent, 20 cent eller 1 euro på plats, givetvis hade myntet lagts dit med latexhanskar, jag lämnar ju inga fingeravtryck efter mig, jag är ju numer en proffstjuv.

Vi hörs!

2 reaktion på “Nästa stöt

  1. Glöm nu inte att du även PALLAR FRUKT!!! Jag börjar bli orolig här hemma … får nog ta hem dig tidigare än planerat och sätta dig på avgiftning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *