När jag sket inför publik!

Så här var det Bettan:

Väl framme vid DS så fick J köra mig i rullstol för det var under den perioden då jag bara klarade av att gå några skakiga ostadiga steg.

Jag har gjort en liten bildserie så att du får ”följa” med mig under denna undersökning, texten till bilderna lägger jag under bilderna.

Välkommen med mig på undersökningen Bettan!

Rullstolsrally vart det så det heter duga under hela dagen och det hände mer än en gång att J törnade emot en hissvägg eller liknande, kul var det iallfall!

Väl framme på röntgenavdelningen så bjöds jag på en fördrink!
Hela 4 dl fick jag svepa, jag svepte i mig detta snabbt, höll för näsan, drack, ryste och kväljde.
Drinken jag bjöds på hette kontrastvätska och ni som inte testat denna ”läckerhet” tycker jag ska köpa hem 300 griffeltavelskritior och lösa upp i lite vatten.
Nu skulle denna dryck verka i två timmar innan det var dags att få kliva in i dom stora salongerna.
Tiden skulle fördrivas och jag kom på en idé att chocka kroppen med lite mat.

När maten kom till bordet så var det i så stora lass att jag inte trodde mina ögon.
Hur skulle jag få i mig detta?
Men jag var seg och åt upp nästan hela biten med den panerade fisken, tre rödbitsskivor och några linser.
Sedan var jag stolt över att ha fått i mig detta!
Klockan segade sig fram inför tiden jag skulle vara tillbaka, men vi var ute och tittade på polisen som tagit en bil och förmodligen en människa också, jag satt bredvid en dam som inte hostat sedan 1973 och äntligen fick upp det slem som samlats i halsen sedan dess och spottade sedan ut det bredvid mig, det var så ”läckert” att lunchen höll på att komma upp i retur och kunde göra hennes slembobba sällskap på marken.
Men tiden gick och det var dags att återvända till röntgenavdelningens stora salonger och väl framme så mötte en sköterska mig och rullade då äntligen in mig.

Detta var det första jag såg när jag rullades in i den fina salongen!

Jag kände såhär då jag fick information om vad som skulle ske!

Sedan skulle musen få sitt också, så en tampong skulle doppas i kontrastvätska och tryckas upp i hugget så att säga, visst gjorde jag som jag vart tillsagd lydigt och fint.
Eftersom jag var i dom finare salongerna så skulle jag kläs upp och riktigt ordentligt.

Ett par supersexiga läckra trosor fick jag i min hand för att sätta på!

Och en hellång ”klänning” att ta på över dessa läckra trosor.

Sedan så skulle röven få sitt och i den innan tomma hylsan så hade det nu tillsatts kontrastmedel och i tjockleken som det som annars trycks ur tarmen.
Jag hade hoppats att det var silikon då jag igår satt på massagebänken och kände mig som en anka i rumpan då allt skinn putade ut där bak då jag satt och jag och massören skrattade åt det, jag har ju numera rejäl hängröv.
Men det var bara att vända upp rumpan och få det insprutat, smidigt och lätt gick det trots allt och sköterskan smekte mig så rart under tiden eller om det var läkaren.

När jag sedan såg ”toalettstolen” jag skulle sitta på mitt i röntgensalen så vek mitt mod en aning och när jag sedan såg att jag skulle skita i en svart plastsäck så vidgades mina ögon upp.
Men samtidigt kände jag en tacksamhet att säcken var svart och inte transparant.

En linjal fick jag att hålla mellan benen och hade jag varit man hade jag kunnat mäta den som dinglar där fram. vad linjalen hade för betydelse glömde jag fråga. Nu skulle jag först slappna av och sedan knipa och som på bilden krysta.
Jag krystade för glatta livet så att kroppens muskler darrade och jag fick vila ett par gånger emellan och det var tur för jag tog i så mycket ett par gånger att det svartnade för ögonen.
Det hela dokumenterades naturligtvis och kanske jag ligger ute på youtube vi detta laget.
Jag försökte ett par gånger att le mot kameran men det gick inte, men jag hoppas att mitt bruna öga där bak glittrade till mot kameran.
Odören där inne var inte den vackraste doft jag mött efter mitt kalas i plastsäcken!

Så nu har jag suttit på arenan med publik och skitit, popcorn serverades och hejarklacken skrek ut sin ramsa: Heja coolbettan ta i nu! Krysta, krysta, krysta!
Mitt ”lilla” sår i röven gick upp och nu skulle jag behöva tampongen någon annanstans.
Det var en man i rummet som jag skymtade då och då men jag tror att han höll sig undan stum av min läckerhet!
Men denna läkare och denna sköterska var precis dom rätta för mig att möta i denna undersökning, lugna, omtänksamma och varma, tog sig tid att lyssna och informera och gav mänsklig värme, tänk att dessa människor går upp på morgonen och går till jobbet och går med ett leende på jobbet i denna odör, värt en medalj!

Så nu har jag gjort ett tillägg i mitt CV att jag skitit inför publik!

Vi hörs!

8 reaktion på “När jag sket inför publik!

 1. Jag är avis på dig och dina teckningar.
  När jag gör tavlor så printar jag först ut grejen jag ska måla och är det försvårt så klipper jag och ritar runt tills jag fått ihop ”min tavla”.
  ibland ritar jag på fri hand med händer inte så ofta.

  Jag vill också göra såna fina som du gör.

  Kramar

  • Tack snälla Anneli!
   Jag tror mig veta att alla kan rita, det gäller att hitta sin stil. Nu har jag så smått börjat rita igen men har inte gjort det på nästan två år, tiden har inte räckt till och innan jag började rita igen för 2.5 år sedan så hade jag inte ritat så mycket då jag inte hann då barnen kom. När jag sedan ritade mig ur min sorg så hittade jag en annan stil som för tillfället passar mig och det är just enkla streckgubbar. Men ta och rita på fri hand mer och merså kommer du hitta din ritstil, rita med blyerst och ha ett bra suddgummi till hands, Panduro Hobby har bra ritblock till bra priser som heter junior, på dessa kan du sudda mycket utan att pappret korvar sig. Claes Olsson har bra tuschpennor från Sense och på pennorna står det Carioca Birello, pennan har två spetsa och en tjock och en tunn. Bry dig inte om om det inte blir perfekt utan bara fortsätt, träna träna träna så kommer det! Lycka till!

   Kram coolbettan

   • Jag kanske skulle göra det först innan jag börjar måla tavlor.
    Målar iofs bara tex till kompisar barn när dom fyller. Dom har blivit väldigt bra.
    Ska göra 2 st nu men har inte riktigt energin just nu.
    Har dock fått en nytt hobby – baka och gör skyltar i trä.
    Riktigt skoj!

    Kramar

    • Självklart ska du inte sluta måla, menar inte att du ska det!
     Kul att du hittat en ny hobby med att göra skyltar!
     Lusten att måla kommer ska du se, det är inte alltid jag heller har lust och då blir det inget för det går inte att tvinga fram.
     Kram

 2. Pingback: Ett skitproblem är nu iväg postat | coolbettan

 3. Pingback: Mona gjorde mig glad i hela universum! | coolbettan

 4. Pingback: Tränade ingenting med Snygg-Linda! | coolbettan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *