Nackas tur, sedan…

I lördags var de Nackabonas, Mikael & Josefin, tur att få besök av mig och Janne.

Vi hade ”skojat” till det tyckte vi och köpt en Gin från Vilnius till Gin-fantasterna/samlarna Mikael och Josefin. Samt så hittade vi en silikonform för småmuffins som vi tyckte var bra att göra is i. I en Ginkupa är det bäst med stora isbitar så de håller länge. Vi själva tyckte silikonformen fungerade bra till is då vi även köpte en till oss själva. Det var väl det vi köpte i Vilnius förutom något smått till Kottarna.

Innan åkte jag till Blomsterlandet och köpte krukor och planterade ett par skott av elefanröra till dom.   Nu står dessa på Mikaels kontor. Elefantöra var en blomma Angelica köpte då de bodde här en period. Vi alla retade Angelica under en familjemiddag över att hon köpt ett par blommor då hon inte tidigare fått något att överleva. Nu har det visat sig att dessa två blommor hon köpte lever och ger så mycket skott att några av hennes läsare på blogg och Instagram fått. Jag har gett vidare till Charlotta, världensbästa frisör Cajsa, nu Mikael och Josefin, på tisdag ger jag två till en människa jag gillar skarpt. Så gröna fingrar gällande dessa har Angelica. Så här ser en av blommorna ut som jag har:


 Jag åkte även köpte en hundbur till flickorna då jag för några år sedan sålt våran. Jag tänkte Mikael och Josefin skulle bli glatt överraskade att, framförallt Älva, flickorna kom med. Vi tog sällan med alla fyra eller när de vart tre stycken då vi hälsade på folk för respekt till de vi hälsade på. Konstigt att åka hundbur tyckte flickorna. De ska ju sitta bältade eller i bur, nu är det också höga böter att inte ha hundar i bur eller bältade. Bra tycker jag, även dom ska ju åka säkert.


Innan vi for till Nacka var jag och handlade mat och på Apoteket till Angelica och Jens. Det var meningen att Angelica och kottarna skulle komma på morgonen, 08. Jag hade ställt klockan på 07:30 för att iallafall hunnit morgonkissat innan de kom. När klockan ringde så såg jag att ett sms kommit på natten från Angelica och då vände jag på mig och somnade om, insåg att dom kommer inte.


De ville inte åka och handla själva om de också var smittade. Alvar hade för en gångs skull sovit emellan Angelica och Jens. Alvar hade spytt ner Angelicas rygg:0 Angelica skulle på lördagen åka med tjejerna på spa över natten, den njutningen fick hon stryka…

Väl framme i Nacka tjöt Älva av lycka att få träffa ”sin” Mikael, hon är galen i Mikael och även Josefin.


Mikael pysslade om ”sin” flicka och Älva njöt.


Vi fikade och sedan for vi till ICA- Maxi för att köpa fintonic. Josefin hängde på då hon skulle handla middagsmat.


Jag tror det var första gången för Alma att åka hiss och hälsa på Mikael och Jossefin. Kanske hon åkt hiss på något djursjukhus då hon varit inlagd. Spännande var det att se sig själv i spegeln.


Efter detta stora äventyr toksomnade flickorna efter maten och rörde inte ens ett litet morrhår. De sa inte ens till om kvällsbenet, jag fick väcka dom för att dela ut det.Igår tog jag pause i städ, tvätt, byte i hundbäddar och människosängar då Älskade Noah fyllde hela 4 månader. Jag och flickorna åkte till honom och grattade.


Jag tror Noah blir fnittrig som äldre. När han ler så viker han lite blygt/fnittrigt bort huvudet. När någon busar med honom så ser det ut och låter som fnitter. Glad liten kille trots allvaret på fotot;)

Två trötta flickor även igår efter äventyret.


Näst på tur står Philip. Får se när han har tid att träffa mamma och pappa i studentlivet;)
Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *