Ut & gå, hej och hå!

Igår gick vi till de caféet som ligger 3,5km bort för en fika som slutade i brunch.

Efter vår brunch så gick vi till en stor affär för att kika. Där sålde dom bara rämmen så det vart ingen affär. Jag hade hoppats hitta något till våra Kottar. Det har inte varit någon shopping alla än, känner stress för det. Här finns det inte mycket att köpa.

Jag vart RIKTIGT beklämd när vi skulle gå in i affären. Där utanför stod en tiggare, inget konstigt i det. Men han hade en hundvalp med sig för att tigga till. Så fräckt att utnyttja ett djur, en valp i att tigga. Där gick han för långt. Fy, stackars hund. Fast jag har intalat mig att han är nog snäll åt hunden. Mitt inre gråter.

Sedan handlade vi mat och gick hemåt. En vätskepause behövdes och en nöjd Janne fick en Bulmers.


Tanken var att vi skulle hem och lägga oss vid poolen. Där var varenda solstol uppbokad av liggande eller icke liggande. De två som finns på uteplatsen till lägenheten är trasiga. Jag tog en madrass och hoppade i poolen. Janne gick hem till skuggan på uteplatsen och surmulade ett tag. Herregud, nu MISSADE han massor av soltimmar!!!

Till kvällen hade molnigheten blåst över och han lagade en god middag till oss. Det var lyx det och gott var det!


Nu på morgonen har han gett sig ut med grabbarna för att cykla en liten runda på 7mil.

Mig skickade han ut på en promenad med höga knän;)


Efter frukost gick jag ut till poolen och jag har fått två solstolar. Jag tog två, annars brukar vi bara ta en då jag ligger i vattnet hela tiden annars. Nu bör jag ligga på en solstol då jag tagit dom. Så tråkigt att ligga här då jag kan ligga i poolen och bada;)


Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *