Mycket prat om bröst och silikon här

Sedan en tid har det varit extra mycket prat kring bröst och silikon. För att vara exakt så har det varit prat om det flera gånger varje dag.

Jag kan inte säga att jag är en förespråkare av silikontuttar. Tjejer som förstorar brösten för att de tror att de får ett värde för att de har stora bröst.

Att jag vill operera mina avsmimmade barbapappor är väl ingen hemlighet vid det här laget. Jag vill ha mindre bröst och bröst på de ställen på kroppen där dom ska sitta. Jag kan säga att för min del så känner jag mig inte bekväm med att vara naken med mig själv. Jag lider av mina fula avsmimmade barbapappor.
Men trots allt har jag Älskar att ammat barnen sammanlagt 3.5- 4år av mitt liv. Men hade dom inte varit stora innan så hade jag nog inte fått detta häng efter amningen.

Men det är inte mig som det har diskuterats. Angelica ser ju ut som en exakt kopia av mig. Men vi kan säga att kopiatorn missade brösten. Angelica har inga bröst. Eller rättare sagt dom ligger inne i kroppen, det som finns.
Angelica, nu låter detta hårt men jag vet inte hur jag ska formulera mig, har en vanskapt bröstkorg. Som jag sa, kopiatorn gjorde något fel där.
Angelica har ett kycklingbröst. dvs att hennes bröstkorg växte och strax nedanför brösten och emellan sköt bröstkorgen ut som en stor knöl. När Angelica började få bröst i tonåren så växte knölen med en större fart. Knölen vart att se ut som ett tredje bröst men var större än dom två naturliga.
Angelica vart tvungen att operera detta för lungornas skull, för revbenens skull, för hjärtats skull. Hon hade problem med sin bröstkorg. Hon körde ett partytrick här hemma ibland och tryckte in bröstkorgen och jag kan säga att jag fann det inte lustigt. Även om partytricket inte var angenämt då de tryckte på organen i kroppen.
Angelica opererades i Spanien då väntetiden i Sverige var ca: 7år då det då bara var en läkare i Sverige som opererade detta. Med var en annan läkare från Sverige som höll på att läras upp.
Varje revben togs ur ifrån bröstbenet, det rensades bort brosk och revbenen sattes tillbaka och en platta skruvades fast i bröstkorgen för att hålla allt på plats. En svår och jobbig operation.
Hem kom Angelica efter ca: 1 vecka. Allt var frid och fröjd. Men, det finns oftast ett men. Nu vet jag inte om just detta som hände var orsaken till att Angelica var tvungen att opereras om för något år sedan då ett eller två revben satt löst. Men hon hade en inte allt för snäll (läs: psykfall) pojkvän vid det tillfället. Han kastade in henne i hennes garderob första eller andra natten hon var hemma så hon tuppade av av smärtorna och hon fick mycket ont. I och med denna operation var det strikt rehabilitering.
När hon gjorde förra operationen kunde hon göra den i Lund och hennes nuvarande pojkvän var med henne.
Men resultatet vart inte riktigt vad som önskats men mer går inte att göra. Så bröstkorgen har fortfarande en knöl, om än mindre med det syns tydligt.

Så här ser det ut

Om du ser bröst på bilderna så är det bara i stort sett en BH med fyllning istoppad.

Från ena sidan syns det mera som du ser. Även tre av Angelicas revben högst upp på ena sidan syns efter operationen väldigt tydligt. Då jag såg en bild på Angelica så ville jag skrika rätt ut i förtvivlan och jag trodde hon fått anorexia, för så ser revbenen ut.

Angelica tränar mycket och har då sport BH på sig. Då syns det bara en knöl som putar ut genom sportlinnet.
Angelica har under alla år sedan hon växt klart uttryckt att hon vill ha bröst eftersom det inte kom upp några.
Här hemma pratar vi om allt ogenerat så alla har vetat hur Angelica känt med sina bröst, med sin knöl.

Jag kan förstå henne på många sätt. Dels över att jag själv verkligen vill ha mindre. Jag släpper ofta barbapapporna fritt här hemma. Jag har djupa skåror på mina axlar efter BH-banden som inte försvinner för att jag är utan. jag går så för jag får ofta (dagligen) ont i axlar och nacke pga att jag har BH på mig. Lite olika ont beroende vad jag har för BH. Är jag borta så kan jag längta hem för att få ta av mig BH:n då tröttheten i axlarna blir för påtalig.
När jag går där med barbapapporna hängandes så finns det inga bröst kvar där dom ska sitta, där hänger det bara skinn. Har jag en tajt tröja på mig så är det platt vid bröstkorgen, den känslan påminner mig hur Angelica berättat att hon upplever.

Men visst är det så att vi alla ska acceptera våra kroppar och inte gå på något utseendeideal. men i Angelicas fall tycker jag att det kan liknas vid någon som har ett annat vanskapt medfött fel. T.ex en harmynt som behöver operera sitt ärr lite finare t.ex.

Jag lovar dig att Alla genom åren bedyrat att Angelica är precis lika fin och vacker som alla andra. Vi har vinklat detta på alla möjliga sätt. Angelica har verkligen varit öppen och tydlig med hur hon känner för sin knöl.
Angelica har en vältränad hälsosam snygg kropp som många skulle döda för att ha.
Hennes pojkvän har aldrig sagt ett ord om hennes bröst vara eller icke vara.
Vi har skojat om det här genom åren med den galjhumor vi lider av, precis som vi skojar om mina barbapappor, det är mer en ventil vi använder oss utav. Främst jag och Angelica.

Idag kl. 12 ska Angelica befinna sig på en klinik i Stockholm och under eftermiddagen ska hon få sina efterlängtade bröst som kommer att dölja hennes knöl och delar av hennes revben.
Mitt hjärta är tycker inte helt 100 om detta. Men han respekterar Angelicas beslut, han har ju också hör detta bröstpratet.
Jag känner mig upprymd idag. Inte för att Angelica ska få större bröst. Nej jag tycker det är väldigt vackert och sexigt med väldigt liten byst. Jag är upprymd för att jag gläder mig med Angelica då jag vet hur hon känt och hur hon tyckt.
Det är ju inga jättebomber som ska in. Det ska in ett implantat under muskeln som kommer att trycka ut hennes egna bröst som ligger där inne under bröstkorgen.
Den här dagen har Angelica väntat på länge.
Jag märkte hennes upprymdhet efter att hon och Charlotta var till läkaren och allt bestämdes och läkaren berättat att mycket av knölen kommer försvinna. Angelica tyckte det var skönt att ha med Charlotta och få hennes synpunkter.

Jag kan tala om att detta är inget din skattsedel finansierar. Nej det är redan skattade och sparade slantar.

Lite orolig är jag allt (läs: mycket, min läggning). Angelica ska ju sövas och visst finns det risk för komplikationer.
Men jag tänker så här: Tänk att den här dagen har Angelica längtat efter i flera år och nu är den här!

Visst skulle vi kunna hålla detta hemligt inom familjen och att jag inte tar upp det här. Men alla kommer ju att se att Angelica helt plötsligt har ett par synliga bröst. På det planet är Angelica helt med mig.

Strax ska jag köra ner Angelica till busstationen. Hon åker in med bussen själv (modig tjej).

Angelica, jag håller tummarna för dig idag och jag hoppas du blir så nöjd i verkligheten som du drömt om! Du vet att du är fin och vacker som du är! Jag Älskar dig både utan och med bröst, med både synlig och osynlig knöl!
Puss
Mamma <3′

Vad tycker du om att förstora brösten?
Lägga i något onaturligt i kroppen?
Vad tycker du om att förminska bröst?

Vi hörs!

 

7 reaktion på “Mycket prat om bröst och silikon här

 1. Ååå håller tumme för henne idag <3

  Vill också operera mig, har velat länge men tyvärr sätter ekonomin stopp.
  Iom jag fött och ammat 4 barn, gått upp i vikt och sen ner VÄLDIGT mycket så är det som två små påsar som hänger ner till magen när jag släpper ur dom ur bh:n 🙁
  Är inte snyggt, JAG mår dåligt av det men ingen annan, min man klagar inte.
  Det är JAG som klagar och vill ha dom där dom SKA sitta.
  Tänk att slippa bh som du säger, som skaver m.m
  Svårt att hitta en bra bh också för den delen iom man måste rulla in tuttarna i kuporna. Tycker det blir fel stl både på kupor och omkrets, ja allt 🙁

  Jag knäpper också av mig bh:n direkt jag kommer hem men kommer det bla besök får jag panik :/
  Då måste jag smyga iväg och sätta på den.
  För man är ju helt platt där dom skulle sitta och sen bullar det ut strax vid där magen börjar, först är man platt, sen dom hängiga bullarna längre ner och en ganska så platt mage så det syns såååå väl genom kläderna när man inte använder bh.
  Speciellt nu som man gått ner så mycket.

  Jag vill inte heller ha stora, jag vill ha lagoma.
  Men jag måste ju göra både lyft och förmodligen inlägg om jag gör operation och då drar det iväg än mer i kostnad :/

  Jag saknar mina fina, runda B tuttar jag hade innan barn och viktresan.

  Den dagen jag vinner dom där pengarna på lottot så är det jag som bums letar en bra klinik och gör om mina tuttar !!!!

  Jag är inte emot bröstoperationer, men dom ska göras för ens egen skull.
  Inte för någon annans !!!!

  Kan inte du sen ge nån slags feddback för den kliniken hon gör sina på ?

  • Precis som det är för dig är det för mig.
   Visst ska jag be om feedback av Angelica. Hon har besökt ett par stycken men träffade sedan en kirurg som det sa klick med.
   Han ska vara en av de främsta då det gäller ärr. Viktigt i hennes fall då hon redan har ärr efter sin bröstoperation och de kan inte gå in i samma tyvärr.
   När mitt VISA-kort kommer tillbaka (om det någonsin gör det) fulladdat med energi (läs:pengar) ska jag också göra det.
   Men mitt hjärta här är emot silikon och det kan ju tänkas att de måste lägga in det om de inte kan ta fyllningen som ligger längst nere och använda sig utav.
   Kram

 2. Det är väl kanske inte konstigt att, han heter väl Jens, inte klagat. Han har ju haft tre ”bröst” allt klämma på 😉

 3. Pingback: Runt 15 blir det bröst! | coolbettan

 4. Ja ska göra en bröstförminskning när ja gått ner färdigt i vikt bara ca12 kg kvar då har ja gått ner 55 kg totalt. Ska även göra en magop o ta bort överflödig hud, men ja gör de inte för den kosmetiska skullen utan ja hoppas på mindre värk i nacke o axlar när de är gjort

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *