Mycket i trosorna nu/ PT= marinsoldat

Och PT är värsta sortens marinsoldat.
Låt mig berätta vad jag varit med om och är du av den känsliga sorten så stannar du här.

Min PT, den numera galna marinsoldaten som måste ha släppts fri från USA:s undre värld föreslog en lugn, ja just en lugn stavgångspromenad i all ära, han underströk att det skulle gå i ett väldigt lugnt tempo.
Jag tog mina Bungy Pump stavar och flanerade ut på gatan, redan där vart PT:n förbytt till en galen dreglande marinsoldat och helt plötsligt skulle jag ha hans 6kg stavar och jag tog dom bara ner för gatan sedan satte jag mig på tvären likt en 3- åring och krävde mina 4kg tillbaka.

20120619-205805.jpg
Innan vi var inne på spåret så var min puls hög och sedan får galningen för sig att vi ska springa upp för första backen!!!
Redan här, väl uppe på första krönet behövde jag en ambulans och syrgas.
PT:n ropade (vrålade, skrek, ja det är sant) KOM IGEN! HÅLL TEMPOT!! Jag småsprang i nedförsbacken för att försöka komma i fatt. Nu visade sig att hans läggning var att springa i varje uppförsbacke och jag led, jag tog i allt vad jag hade men PT:n bara vrålade och stod uppe på backkrönen och skrattade då jag kom inom synhåll, jag vart fucking förbannad och jag hatar alltid min PT då han pressar mig så musklerna skriker och känns som dom blir malda i en köttkvarn. Jag har inga goda tankar om honom då han ropar: Håll i hop tekniken, ta ut stegen, tryck ner stavarna, kom igen då Bettan, är du klen! Jag har mer lust att kasta stavarna på honom eller köra upp dom i röven på honom så får vi se vem som springer snabbast;)
När vi tagit en mördarbacke och jag hade spyorna skvalpande i halsen och trodde vi var klara då fick jag veta att vi bara var halvvägs!? Jag tror han älskar att plåga mig, att han känner njutning, galen böjning!
Spyorna skvalpade mest hela tiden i halsen och när PT:n bad mig dra ett djupt andetag så fick jag tokhosta som en TBC- sjuk.
Vid sista backen, en lång brant jävel som en bergsget till och med skulle vägra gå upp för hade jag så låg fart att till och med en snigel körde om mig på vägen upp för backen.

20120619-212452.jpg
I många backar hade jag tunnelseende och svett och snoret sprutade ur näsan men i sista så vart det svart för ögonen och det bara snurrade runt i huvudet och PT:n bara stod och skrek att jag skulle öka för att han vart myggbiten!
Väl hemma tog jag av mig solglasögonen

20120619-212929.jpg
När jag lättade på dom kom värsta svallvågen av svett som samlats under dom och jag höll på att drunkna.
Nu har jag ont i käken då jag trodde att vi skulle ta det lugnt och inte klämde fast brösten i en sport-bh utan hade en vanlig, så när jag sprang så slog brösten upp på käken som värsta boxhandsken på en tungvikts boxare om och om igen och sedan small dom tillbaka på magen med ett plask.
Väl hemma och jag skulle börja stretscha så fick jag veta att jag skulle göra armhävningar!!!! Men nu fick det vara nog tyckte jag så jag gjorde mina armhävningar på knäna och bara 15 stycken sedan var jag slut, punkt.

20120619-213740.jpg
Jag var också sårad, en blåsa i handen av dom där jävla fucking stavarna!

20120619-213907.jpg
Trodde aldrig jag skulle orka laga middag efter detta med en kropp som skrek och skakade men jag var så hungrig att det bara gick av bara farten

20120619-214046.jpg
Efter maten var det dags att snabbt hoppa in i duschen innan jag säckade ihop på köksgolvet och då upptäckte jag att det hänt grejer i trosan igen, denna gång hade mitt perZpro energiband glidit ner från sin plats till snipans mynning och då förstod jag varför det känts så stramt och fint, för att ha en gummibit ”fastklistrad” bland läpparna gjort att det inte var så rörligt där nere

20120619-214524.jpg
Jag har perZpro i trosan vid livmodern mot mensvärken och det funkar klockrent, så ingen värk här längre:)

Skulle gå ner med smutstvätten och hamnade i soffan, inte mitt favorithak egentligen men det kändes tungt att krypa upp för trappan, jag ligger här och vinkar med tårna

20120619-214907.jpg
Och dricker en kopp kaffe i självförsvar

20120619-215007.jpg
så jag måste upp och kissa inatt för att behöva röra på mig och inte stelna i hop totalt.

Men egentligen älskar jag att PT:n skriker, peppar, gör mig vansinnig, i alla fall efteråt en träning för jag skulle inte köra det här tempot själv och jag vet att det ger då jag får slava på detta sätt:)

Dags att sova för 05.30 är det uppställning på gymet för ett PT- pass:)

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *