Mormor möter Alvar

Jag längtade sååå mycket efter att få åka in till Stockholms BB och träffa Alvar!

När jag och ett av småfolket tillslut kom iväg så tog vi en tur till H&M. Mamma Angelica hade beställt lite till sig själv.
Jag kunde inte låta bli att köpa ett plagg till Alvar. Gubbkläder från mig och Hjärtat. Jag har ju innan köpt en del kläder och saker innan till den lille.

20131129-160038.jpg
Sedan satte vi Pelle i botten och åkte till Danderyds sjukhus.
Den stolta morbrodern Philip var redan på plats. När jag kom sade Philip: Jag har första tjing på att hålla honom då dom kommit hem!
Angelica sa: Men du kan få hålla honom nu!
Sagt och gjort. Alvar gled in i morbror Philips famn.

20131129-171120.jpg
Trodde Philip skulle spricka av stolthet

20131129-171210.jpg
Sedan vart det då mormors tur att hålla Alvar. Mormor visade verkligen upp sig från sin ”bästa” sida. Stackars Alvar att möta sin mormor för första gången när hon grinar och bölar…
Men han tog det trots allt som en riktig man och sov sig igenom besöket i mormors famn. Han tyckte hon var lite bakom flötet som målat sig med mascara dagen till ära för att sedan lipa bort all färg.

20131129-173740.jpg
Alvar kunde nyktert och sovande konstatera att han just fått en sådan där mormor som gör en blöt i ansiktet hela tiden. Herre Gud vad hon pussades! Alvar trodde den här mormorn han råkat få skulle äta upp hans kinder.

20131129-174113.jpg
Alvar tog det med en suck att även just den mormorn han vart tilldelad var en sådan där pillande och rörande mormor. Jag sanna mina ord vad hon smekte och pillade på allt, mössa, fingrar, armar, näsa, mun, den mormorn kommer en Alvar inte komma undan.

20131129-174524.jpg
Vad den här mormorn snackade också, vad söt du är, vad mormor tycker om dig, du är den finaste Alvar på jorden, jag älskar dig b.la b.la.

Går det att byta till en annan mormor i så här tidigt skede? Eller är det bara så här nu?
Hon kommer ju pussa sönder mig.
Alvar

Jag vad ska jag, mormor, coolbettan säga om mitt möte med denna sötnos. Ja ord går inte beskriva denna mäktiga känsla det var och är.
Igår tog livet ett nytt spår, ett fantastisk spår. Jag som varit rädd stundtals att bli mormor. Osäker på om jag skulle kunna bli en bra och trygg mormor. Just om jag blir så som mormor vet jag inte. Jag ber till gudarna att jag inte blir som mina barns mormor.
Men den äkta kärlek jag kände till Alvar då vi sågs kändes otroligt bra. Jag hoppas Alvar kände den. För med känslan av kärlek kommer vi långt.

Vi hörs!

En reaktion på “Mormor möter Alvar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *