Min PT

Är mer galen än frisk!

Kom igår till gymmet och fick veta att nu skulle det köras ”och en påse hade hängts på mitt styre, en spypåse”. Trevlig kille det där!

Min PT finns alltid vi någon gymmaskin när vi ses på gymmet och likaså idag och när vi gick till spinninglokalen vart jag lite besviken på hans klädsel, så besviken att jag släpade fötterna efter mig och armarna hängde tungt efter sidorna, han hade en tröja med ärmar som gick ner en bit på armen, vad var hans instruktörslinne utan ärmar? Nu skulle jag inte ens få se dom där tre musklerna spela på överarmen mot axeln som jag tycker är rätt läckra, rent utav j—ligt sexiga! Han tittade upp på mig och sa som nästan alltid: Ta inte i så mycket idag!

Att jag inte ska ta i så mycket fattar jag inte för han sätter sig alltid väldigt nära mig så att jag ser hur han cyklar och då dras jag med i hans fart, kunde ju vara bra om han någon gång satte sig längst bak i ett hörn. Det var ett nytt pass och började med ett Michael Jacksson medely och säga vad man vill om den killen men musik kunde han göra och tankarna svepte bort till en segelsemester just det året han dog. Jag showade för övriga på segelbåten och körde lite moonwalk och för att spetsa till det lite så dansade jag upp och ner för trappan men på väg ner en gång då jag läckert svingade på huvudet så slog jag bakhuvudet i luckgaraget och ramlade ner i salongen med ett brak, ja jag slog i så hårt att jag tuppade av en kort sekund, när jag vaknade till liv trodde jag att jag var en megastjärna som just klivit ut på röda mattan för jag hörde bara klick, klick, klick och ett rasslande från systemkameran och skrattsalvor som ekade ut med havets vågor, det var familjens första tanke att direkt hala upp mobiler och systemkameror för att föreviga ögonblicket.

Men åter till spinningpasset ”Fart och fläkt”, jag hade ett par timmar laddat med två portioner mat som skulle ha gjort ett par tre grovjobbare proppmätta samt en smoothie med nyttiga proteiner i eftersom jag i måndags bara skakade i kroppen efter passet för att jag hade i mig för lite energi. Det hade ju varit tacksamt om nu min PT hade hängt en spypåse på styret för maten jag åt hade nog inte kommit så långt i tarmsystemet så att säga för när jag tog i för kung och fosterland så åkte de hiss upp och ner i matstrupen och ena gången kunde jag känna oj, där smakade det sallad, nästa där var lite kyckling och en annan gång oj, smoothien.

Min PT kan vekligen trigga mig och det är inte bara en gång jag tänkt hoppa på honom och ta ett saftigt stypgrepp om hans hals eller slita av cykelstyret och svinga det i hans skalle då han tar mig ”over the edge”.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *