Min ”nya” motionscykel

Eftersom min fot pajat på något sätt, den gör very ont, så måste jag hitta andra sätt att bränna späcket jag lagt på kroppen.

I måndags hände det!
Jag fann den!

Låt mig berätta hur det gick till.
Jag gjorde mig iordning för att ta trehjulingen (flakmoppen) ner till hunddagiset för att hämta Jojo. Gå en promenad med henne. Leverera henne hem till Charlotta och Hampus.
Jag drog på mig ett regnställ som jag hade för 15kg sedan då han där uppe i himlen typ fyllkissade. Storlek small. regnstället satt som en för liten kondom runt min lekamen. Jag kände mig som en vakuumpackad julskinka med en fet svål. På fötterna hade jag ett par gummistövlar storlek: alldeles för stora. Jag åkte fram och tillbaka i stövlarna. Jag drog på en mössa så håret inte skulle krulla upp sig.
Outfiten kallas byfåne på flakmoppe.


Funderar på att trycka upp detta foto till idolkort.

Sedan hämtade jag Jojo som inte brydde sig i vädret. Hon ville helst hoppa i hamnbassängen och jaga sjöfågel.

Efter att ha travat hem med Jojo. Gossat en stund och bäddat ner den blöta hunden som badade i parken i de stora vattenpölarna så gick jag mot moppen.
Just då ringde Anna. Hon fiskade upp mig i parken och körde mig till hunddagiset.
När jag och Anna sitter i bilen i hamnen och löser världsproblem så ser jag den stå där utanför cykelreparatören som ligger bredvid hunddagiset.
Den står där och ropar till mig att vi hör ihop.
Turen är på min sida då cykelreparatörsinnehavaren kommer åkandes och går in i affären efter stängning. Jag avslutade Annas och min lösning på världsproblemen med: Äsch, när vi dör kommer vi ändå inte att bry oss! Det löser sig ska du se sa kärringen som sket i slasken!
Sedan hoppade jag ur bilen så snabbt som en vakuumpackad julskinka kan göra med 4 nr för stora stövlar. Sprang efter cykelreparatöern och började deala.
Jag fick den för 100 spänn! Fatta vilket klipp! Han skulle dessutom fixa en skruv till sadeln och smörja upp den! Sedan kunde jag hämta den på fredag om jag ville.

Jag är säker på att jag och motionscykeln kommer att gnida mus tillsammans med tanke på sadeln. Läpparna kommer att lysa klarrött efter ett pass. Ser du mig att jag går bredbent så vet du att jag kört ett pass;)
Funderar på att köpa ett pangisskydd till sadeln, ett sådant där med fårskinn på så musen får det lite mera gossigt på sadeln.

Ser du att den till och med har hastighetsmätare och växel, coolt!
Sedan är det ju en REX-cykel! Det är inte kattskit det heller.

Vi hörs!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *