Min grillpanna från Simens

Köket kom inte igår. Något var restat så det kom idag.Elektrikern har slitit på grymt bra och några bilder från hans arbete.En mycket trevlig och skarp kille denna elektriker:)

Solutions Golv & Kakel, bästa i staden har höjt golvet här


Här fick han spackla då förra golvläggaren hade slarvat grovt. Inte undra på att golvet gungade.


Min grillpanna från Simens kom med i leveransen.


Alla som ska använda den här hemma kommer vara tvungna att LÄSA och följa INSTRUKTIONEN till denna grillpanna.


”Det tar sig sa mordbrännarn”

Känns fortfarande overkligt att det står ett NYTT kök i vårt hus!!!

Imorse när jag blivit väckt tänkte jag att om några veckor kommer köket vara i Mikaels och vårat gamla sovrum, så coolt!!!

Vi hörs!

2 reaktion på “Min grillpanna från Simens

  1. I slutet av maj åkte jag till Tyskland en vecka och frossade i färsk sparris. Det gör jag alltid varje år. Det är underbart gott! Min kompis Gerhard och hans fru Ina där som jag bor hos hade renoverat sitt kök. Det såg helt annorlunda ut nu och var väldigt härligt. Jag blev avundsjuk. Fast jag hyr så det är som det är hos mig. Jag är en enkel människa som klarar mig med ett helt vanligt kök. Så är jag även usel på att laga mat. Koka potatis och steka bacon kan jag i alla fall.

    • Låter härligt att frossa i Sparris Lennart!
      Vi har ett väldigt enkelt kök och jag var helt novis i dagens teknik och vad som erbjuds kunder idag. Vi tog inte ”värstingutrustningen”, vi ville ha bra vitvaror som skulle (förhoppningsvis) hålla ett tag. Här lagar vi mycket mat och är väldigt många när barn och barnbarn kommer hem. Gillpannan var en lyx då vi äter mycket grönsaker. Jag får ta och testa sparris:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *