Mellan dom snygga bönorna

Igår kväll vid middagen så hängde jag inte riktigt med. nej mig hjärncell var i en närliggande bar och drack paraplydrinkar och jag satt på restaurangen och åt middag.
Linda en av de snygga ställde sig upp och hackade kniven mot glaset. Själv drack jag vatten precis i det ögonblicket och vred huvudet åt Lindas håll. Linda är en stark tjej med mycket muskler så hon kör inte med någon Östermalmsknackning med kniven i kristallglaset hon heller, nej här är det power min vän. Men iallfall så svalde jag vattnet i samma ögonblick som jag vred på huvudet och då får jag ju upplevelsen att tacka moder jord för kaffet och den här tiden och som inte det var nog så kommer det ju inte någon fin och charmig hostning, nopp en sådan där hostattack som om du trycker ner ansiktet i trädgårdsgrillena askrester och drar ett djupt andetag ända ner till tårna.

Sedan vart det tal och så fina ord att coolbettan vart generad från tånaglarna till de kluvna hårtopparna, det var min humor som de snygga bönorna tackade för och alla skratt (jag blir generad och blyg bara jag tänker på det).
Sedan kom en fras som lät ungefär så här: Och om ni inte visste det så har Bettan en blogg!
Nu kände jag att jag skitit i det blå skåpet en aning och undrade hur jag skulle ta mig ur det här?
Presenter fick jag av Linda och Anna-Lena! Det du!
Nu tror jag du kommer bli en aningens avundsjuk när du får se vilka fina och genomtänkta presenter jag fick, håll i hatten för nu kommer dom

Gröt mina vänner!
Ja, vad ska jag säga! Jag kan säga att jag tyckte presenten var klockren, så galet rolig, höjdpunkten på resan! Tack Lina och Anna-Lena! Vilken kväll det blev!

Ser du så snygga dom är! Jag lovar att på dessa två bönor finns det inget sladder på, nej dom är fasta och fina med sjukt snygga muskler! Tjejerna är så trevliga och goa och det var det tyckte jag faktiskt innan jag fick presenter så det så!
Om jag är avis?
Skojar du!?

Ja Bettan vart rörd av det hela det ska jag erkänna, rörd och glad!

Jag fick en till present!
En proteinbar med blåbärssmak! Och vad passar bättre till en ”blåbärsälskare” som jag;)

Idag måste jag nog ta dubbla solgalsögon på mig så jag inte blir bländad av min egna stjärnglans;)

Vi hörs!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *