Med skygglappar på ICA

Och moppehjälm, solglasögon och svartklädd smög jag med min korg efter väggarna, när jag var tvungen att korsa butiken vid ett par tillfällen så kastade jag mig ner på golvet och kröp och hasade om vart annat med korgen på ryggen. Överst i korgen lade jag en Expressen så jag dolde mitt pinsamma inköp. Väl framme vid kassa bröt jag på en blandning av franska och grekiska för att inte avslöja mig själv.
När jag kastade upp min vara på bandet så bröt svetten ut då jag först trodde jag var avslöjad när jag såg en hårslinga i ögonvrån slingra sig ut ifrån moppehjälmen, men jag hade tur då det var en vitgrå slinga och inte en röd.
När jag betalat så tog jag påsen och stoppade den innanför jackan och gick visslande där ifrån så som inget hade hänt.
Vad jag köpte?
Vill och törs du verkligen se det?
För dig som är hårdhudad så kommer inköpet nu

20120517-232120.jpg
Det här är pinsammare att köpa sådana färdiga än att samtidigt köpa kondomer, analklådesalva, pubisring, svampvagitorier, en dildo, en Året Runt och hålfots inlägg!!!
Nu var det inte till middag jag köpte dessa så som det egentligen skulle göra det hela mindre skämmigt men ändå, jag skulle göra typ pannkakstårta

20120517-232802.jpg
Det var inte efterrätten som serverades här hemma till de mänskliga, det var födelsedagstårta till hundarna.
OL kom inte ifrån min säng då vi ropade på henne, inte förrän vi började sjunga: ”Vad är det för en dag, är det en vanlig dag….” så kom hon för då vet dom att nu är det fest.
Lite geggigt blir denna tårtätning och Älva slickar alltid bort grädden först

20120517-233307.jpg
Sedan fick de var sitt paket och det älskar dom att få:)

Vi hörs!

En reaktion på “Med skygglappar på ICA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *