Marknad & Torn

Efter att Mark släppt av oss på marknaden så stegade vi in. Fanns mycket roligt att titta på. Det var packat med människor så det var svårt att fota.

Snabbt köpte Janne glass och larvade sig när jag knäppte av ett foto.

Något friterat.

Tång, grönsaker och blandningar.

Jag tror detta är kokta bakverk som finns lite varstans på stan. En del ligger som i buljong som du fiskar upp och köper.

Jag hade nog kunnat strosa länge. Janne ledsnar fort, Philip började få ont i kroppen igen, vilket han hade igår, så vi tog en taxi hem.

Philip fick vila ett tag. Janne jobba och jag FaceTime med alla Kottar. Noah ruskade bara på huvudet när han såg mig, han ville bara titta på Janne:) Todd fick lite lördagsgodis och upplyste Angelica att han tyckte om godisen fastän hon sagt att han inte gillade den:)

Efter vila, jobb och FaceTime så tog vi taxi till stationen. Där vi klev ur så fanns detta lilla tempel.

Vi gick och bokade platsbiljetter till tåget imorgon. Sedan hade vi bestämt att åka upp i Kyoto- tornet och se ut över staden.

131m högt är tornet och utkiksplatsen är på 100m, så det ören bit ner.

Vi gick sedan och käkade.

Varm kaffe på flaska. I affären står flaskorna med olika sorters kaffe och te i som en kylhylla. I just denna affär så är det inte kyla utan värme. Köpte för att testa. Betyget blir medelmåttigt.

Vi hörs!

2 reaktion på “Marknad & Torn

 1. Undrar vad det var i de där friterade sakerna … eller det kanske man inte vill veta *hahaha* Kul med marknad i alla fall, där brukar man få se sånt man inte ser någon annanstans.
  Jag tänkte på det där med kaffet i värmeskåpen … kaffe brukar väl bli beskt under en viss temperatur? men det kanske inte märktes om det var blandat med typ mjölk och sånt? Dricker de mycket kaffe i Japan?
  själv väntar jag på att det ska bli februari så man kan gå och fika med sin kompis igen – kram kram

  • Haha, jo kaffe blir beskt när det står. Detta var med mjölk men finns även svart. Säkert är det en massa E- ämnen i eller något annat som bevarar smaken. De säljs även kylda, som iskaffe. Det är nog en hel del socker i.
   Snart är det februari😘
   Kram❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *