Mår illa

Och är fruktansvärt arg och samtidigt väldigt ledsen!

Hörde på radions nyheter om den film som läckt ut på Youtube, där amerikanska soldater står och pissar på tre talibaner som dom dödat och samtidigt skrattar, det är ju så lågt och barnsligt att det inte ens hör hemma på sandlådenivå.
Jag blir så klämd att jag saknar ord…..
Nu vet jag och är emot att ge igen med typ samma mynt för jag tror inte att det löser problemet, låt mig förklara, om vi sitter i sandlådan och du kastar en spade sand på mig i ansiktet så tror jag inte att du slutar att kasta sand för alltid om jag kastar en spade sand i ditt ansikte tillbaka för det är egentligen två olika saker, när du kastar iväg sanden i den andres ansikte har du en känsla som befinner sig i dig och när du tar emot sanden i ditt ansikte så befinner sig där en annan känsla och jag tror att få kan koppla ihop sammanhanget och göra något vettigt utav det för den enda gemensamma nämnaren är egentligen just sand i detta exempel och just sand finns ju överallt.

Men en tanke fick jag för att tillfälligt stoppa de upprörda känslorna som far runt i min kropp och för att dämpa dom tillfälligt och som jag inte skulle uttala hög, det var att jag hade lust att ta med de amerikanska soldaterna ner i min tvättstuga och be dom pissa på min mangelduk och då sätta igång mangeln och när kissverktyget åkt in en bit i mangeln så skulle jag fråga ett och annat.
Men nu var det ju bara min tillfälliga känslodämpare med ironi i.
Undrar hur någon skulle se ut om den där fastnade i mangeln?

Vi hörs!

 

 

 

 

En reaktion på “Mår illa

  1. Håller med dig såg det nu på nätet ja dom kan dom oxå som annars skall vara såå prydda eller hur? hoppas dagen blir bra trotts dessa dårar urinerar på HELT fel ställe ….kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *