”Mamma” ropar på mig!

Hon som tror jag är hennes barn, jag menar valp kallar på mig så här om vi varit tillsammans i flera timmar. Har jag varit borta låter hon mycket högt.
Igår kväll satt hon så här hela tiden då jag satt vid datorn. Hon vill att jag ska komma med till hennes bo, dubbelsängen.
Alma blir alltid lugnare då jag tar fram mobilen och ska knäppa kort på henne eller filma henne. Där kom jag nu på ett sätt att hålla henne lugnare, jag ska filma henne hela dagen;)

När jag väl lagt mig i sängen och smörjde in mina slitna skurhänder med förhårdnader i handflatorna och runt fingertopparna i ett försök att förvandla händerna från 10:ans sandpapper till 8:ans skulle Alma som vanligt försöka slika bort det då hon gillar hudcremé. Då hon inte får få i sig fett så sa jag till på skarpen och sköt henne en bit ifrån mig så vart hon tax-sur.

unnamed (19)

 

Men Alma är ingen som vill somna osams så hon tinade upp och började tvätta min ena arm och sida av kroppen. Kvällstvätten för hennes valp.

Som tur är så har jag inte börjat äta hundfoder än eller gå ut på gården för att kissa och bajsa, lite människa har jag kvar i mig än. Vi får se vad jag har för beteende efter denna skenvalpning;)

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *