Mamma Mia vilken överraskning!

Janne är överraskningarnas man. Då jag trodde vi skulle ut på planlös shopping igår så hamnade vi tillslut i en taxi. Trafiken stod helt stilla så vi satt fast där i taxin. Vi fick hoppa ur och vi hade bråttom. Fötterna gick det så där med.

Vi kastade i oss en halv portion pasta på en Italiensk restaurang i all hast.

  
Sedan hamnade jag på teater och Mamma Mia. I denna stund älskade jag Janne ännu mera om det är möjligt att älska denna man mer än jag gör. Ärligt är jag lite tveksam att det går. Jag skriver så så du ska förstå hur glad och överraskad jag blev.

  
   
Föreställningen var riktigt grymt bra! Bra skådespelare, bra sång, humor och glädje.

  
När jag åkte turistbussen och såg alla teatrar tänkte jag: ”Fasen, det skulle vi ju ha gått på! Kanske skulle smsa Janne och föreslå det, jag kan se vilken teater eller musikal som helst!” Nu gjorde jag inte det och ändå vart det så bra! 

Vi tog en fika efter på ett fik i närheten.

  
Dit kom ”Sofia” som spelar en huvudroll i musikalen Mamma Mia. Jag tjuvfotade. Något jag annars inte gör. Jag tyckte tjejen var så söt när jag såg henne i föreställningen.

  
Ingrid, tyvärr hann vi inte bort till ditt tips. Vi gick långt på Oxford street och tänkte vika av mot Notting Hill. Det får bli nästa gång. Jag har Printscrenat din kommentar så jag har namnet på restaurangen kvar. För till London vill jag verkligen igen.

Anna, jag gick inte förbi någon tygaffär och kunde köpa det du ville jag skulle köpa. Vi gick bars Oxford street och där var det mest klädaffärer. Vi hann inte med någon shopping.

Ovanligt för mig att inte gå tunt och kika i affärer. Vi/jag hann inte. Vi åkte till världens största leksaksvaruhus för jag sökte en sak. Fann det inte och då gick vi. Jag visste att Janne skulle bli kinkig där inne om jag bara planlöst gick runt och tittade. Vi gled in på två affärer längst Oxford street. En med kläder i, för oss, för dålig kvalité, sedan en till så vi fick med oss någon liten sak till Kottarna iallafall. 

Jag har däremot upplevt massor istället och sett så mycket. Fin och lite chillsrmester med att inte hinna shoppa och leta efter saker att shoppa.

Idag är det hemfärd sorgligt nog. Jag har massor jag vill efterforska i London.

Tack Janne för att jag fick följa med! Tack för alla överraskningar du dragit runt mig på så fort du varit lite ledig! Du är makalös!<3<3

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *