Lycka för ett E – Hänger med kompis

Igår morse kom Angelica, Kottbrorsorna och hundarna hit. Jag skulle strax åka och då kom Charlotta.

Charlotta hade en present med till mig sedan jag talat om att jag tänkte införskaffa ett E. Jag ville samla alla barnbarns initialer på armbandet jag fick av Angelica och Jens som tack för hjälpen under graviditeten och födseln av Todd. Jag hade tänkt att gå och köpa ett E här i veckan. Challan hade förstått det och hängde på låset till Edblads butik här i Norrtälje för att hinna före. Bus Charlotta;)

Mycket lycklig vart jag för detta E som låg i presentpåsen:0)

  
Nu hänger alla hitintills födda Kottars initialer i åldersordning:) Tusen tack Charlotta!<3

  
Imorse ringde jag Enya. När vi skulle till att avsluta ringde Alvar. Angelica berättade att hon frågat Alvar om de skulle ringa mig. Han hade gått in på sitt rum och var ifärd med att ta av sig pyjamasen och klä på sig för att åka hem till mig. Då Angelica förklarade att de bara skulle ringa så bröt Kotten ihop till en liten flishög. Jag sa att då får han väl komna hit. De undrade om jag kunde komma och hälsa på en stund bara. Jag vet då att en liten stund blir en stor stund och jag hade att göra här hemma. Jag åkte och hämtade honom. Medan Angelica gick ut och rastade hundarna och jag vaggade lillKotten i vagnen så visade Alvar mig sitt radiostyrda plan som påskharen kom med. Så coolt! Så stolt flygplansälskande Kotten var när han visade upp planet.

Vi dansade tre låtar innan Angelica kom tillbaka från hundpromenaden. Enya hade ropat Kakan och alla barnen hade tittat på Kakan vid förskolan. Enya var lycklig och stolt över att få visa Kakan.

Vi åkte sedan hem till oss. Alvar lycklig att få åka och hänga med mormor. Han är rolig han som mer än gärna hänger med sin mormor.

Vi käkade lunch och samtalade om filmen på IPaden.

  

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *