Loppis växer i mitt huvud

Och ja, jag är nog klar om att ha en i stället för som innan då jag sänker bort saker, kastar saker, ger bort saker.
Jag känner att en massa saker som bara står irriterar mig.
Massor har köpts, fåtts, ärvts under åren och jag har jobbat mig till massor av saker i form av premier.
Men nu har jag kommit till de stadiet att jag vill inte ha en massa saker.
Sedan ser jag hemmet snart som ett historiskt museum, när barnen nu kommer hem så ser dom det som jag såg då jag besökte mina föräldrar, omodernt och utan linje på många ställen.
Hemmet har det gått hårt åt, väldigt hårt då vi under en massa år tog emot en massa barn i hemmet, det har slagits sönder saker, nötts, spillts för att inte torka upp på möbler.
Har då t.ex en lampa slagits sönder ja då har en ny bara köpts utan tanke på stil etc. för det har som inte varit någon idé att tänka stil då den kanske också skulle gå sönder.
Tapetseras har det gjorts en massa, tillslut så var det enklast att bara måla om väggarna när det skulle komma ett nytt barn och saker/möbler har köpts för att passa de barnets behov som kom så det fick ett okej rum.
Men självklart har det varit värt alla trasiga saker för att kunna ge dessa barn en trygg hemmiljö att vara i då det bara är ting som gått sönder, men vissa saker har det ju svidit ett tag över att de gått sönder.

Men nu är jag framme att röja upp i ”träsket”, drömmen att riva ut de redan ”passerade bäst före datum” köket får vänta trots att jag varje dag bara känner blä, men jag tror att det är bäst att börja i rätt ände, ta de rum som det inte är så mycket att göra i först så att de blir okej.

Nu står hallen på tur, den är tråkig att komma in i, väggarna behöver målas sedan dotterns hundvalp roade sig med att bita i ett par väggar, hatthyllorna är det inget fel på men passar inte in i den stil jag nu vill ha, skohyllorna har aldrig passat in och dessa vill jag byta ut, men med lite ekbrädor/plank vad det nu heter så blir det bra.

Men åter till Loppisen, hur sätter jag priser, vad tar jag för en sådan här?

30 kr?

Eller dom här?

20kr?

Ja jag vet inte hur jag ska sätta priser? Någon kanske kan det här och kan bistå med lite tips?
Jag vet att det ska vara billigt iallfall.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *