Liten har blivit stor och Club Sandwich

Igår kväll tillagade jag något som jag faktiskt inte gjort förut och aldrig ätit i den konstellationen, men gott var det och mycket mat vart det.
Och ett fin fint sätt och skäl att få i sig mycket PMS-kolhydrater;)

Surdegsbröd, Leavin, dämpar samvetet något;) Stektes i smör, på med kruksallad, rejält med skagenröra på det, paprika ringar, gurka, laxfilé, tomat, rödlök och ett till stekt Leavinbröd. På bilden ser den inte så stor ut men det var den, brödbitarna var stora som dasslock och två potionsbitar lax och en halv burk skagenröra.
Ingen orkade äta upp locket.
Till det hade jag gjort Koslowsallad, Guacamole och klyftpotatis (mer fina PMS- kolhydrater;)), dess klyftpotatisar gick inte åt, jag fullkomligt tryckte ner några stycken i min mun bara för att få i mig dom, glad i detta läget att jag aldrig blir att känna mig mätt;)

Sedan, en stund efter middagen så plingade det på dörren, utanför stod tre tjejer och en kille och frågade en förskräckt coolbettan efter hennes ”lilla son”, kanske inget konstigt med det, de frågade om han ville följa med hem till en av tjejerna och titta på film, inget konstigt med det heller. Han gled ner i skorna och följde med, jag som då var ute tittade efter om jag skulle se dom komma knatandes efter gatan, men icke, jag hörde skratt och bildörrar slå  igen och en bilmotor starta, här vart det konstigt, men hallå ni är ju så små (i min värld) inte kan ni väl åka bil heller och alldeles själva, hallå!? Jo så var fallet, nu har ju min ”lilla pojke” några månader kvar tills körkortsåldern men han har ju kompisar som passerat förstås, har inte tänkt på det.
Så där stod jag och tittade efter den där sportiga modellen av en Peugot tills den försvann och samtidigt som den försvann insåg jag att det gjorde min ”lilla pojke” också!
Bara att inse att liten blivit stor! Vart tog tiden vägen liksom!
Idag vart det som att vakna till något nytt för nu kan jag inte längre blunda och klamra mig fast vid det gamla för nu är liten stor!

 

Vi hörs!

En reaktion på “Liten har blivit stor och Club Sandwich

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *