Linda lastade av min en stund

Igår kväll efter middagen så skulle vi gå och provsmaka Sangria på en Salsa och Sangria-kväll.
Det var en lagom aktivitet att göra med Anna och när hon aldrig hade druckit Sangra.
Som du säkert redan förstått så är inte det här en semesterresa för mig. Nej nej, jag får slita på som vanligt med att vara assistent till Anna.
Det är ett hårt och slitsamt jobb kan jag naket erkänna, att släpa runt på henne hela tiden.
Jag får se efter henne med saker så att hon t.ex kissar innan vi ger oss ut på träningspass, jag får springa efter henne som en gasell på promenader osv. snabb som en vild tre-åring är hon.
Jag kan säga att det är tur att jag är med, för redan på Arlanda hade hon hamnat i Kiruna istället för på Playitas. Nu är det ju inte speciellt stor skillnad mer än att det inte är snö här, kylan är den samma.

Men åter till gårdags kvällen.
Jag behövde hämta den enda kofta jag har med mig för att inte frysa sönder och samman trots att det är bar att frysa för då förbränner jag mycket.
Linda har ju sett hur jag släpar runt på Anna och var vänlig och rar och tog hand om Anna så jag slapp släpa på henne tillbaka till lägenheten.
Linda tog Anna till Salsa och Sangria kvällen så slöt jag upp lite senare.
Det var tur det må jag säga!
När jag kommer till Sangria-kvällen så sitter Linda och klappar på Anna som har lugnat ner sig.

Då Linda gör en överlämning till mig så rapporterar hon följande:
Då Linda och Anna kliver ut från restaurangen så kliver Anna i en glass-skål av glas som står på marken på uteserveringen och glider iväg över klinkersen, Linda som är en mycket vältränad kvinna med mycket muskler fångar upp Anna typ i luften innan hon gör ett ryggplask i klinkersen.

Förstår du vilken tur JAG hade här!?
Dels så hade mina knipmuskler inte kunnat hålla snipan utan läckage i den skrattsalvan som hade utbrutit om jag sett hur Anna for iväg i en glass-skål!
Sedan hade jag ju fått natta Anna på en solstol nere vid poolen om kvällarna för jag hade inte orkat dra henne upp för backarna till lägenheten i rullstol, för det finns ju naturlagar som stoppar den aktiviteten.
Tusen Tack Linda för all hjälp med Anna!

Linda hade förövrigt en grymt snygg frisyr igår! Galet snygg var hon!

Sedan tittade vi på de andra som körde en Salsakurs medan Anna sög i sig sin Sangria och vinkade med fötterna till musiken, nöjd och glad!

Vi hörs!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *