Lider av pungsvett

Jag kan inte läsa någonstans på nätet att influensa eller klimakteriebesvär ger pungsvett. Så varför jag fått det nu vet jag inte.
Anledningen att jag tror det är pungsvett är att om jag tittar tillbaka på min erfarenhet av pungar så växer mannens pung med åldern, blir längre och längre. Det går att få tillbaka den i ursprungsläget, men då måste mannen gå med en kylklamp i brallan.
Så det är så jag kommit fram till att det är pungsvett då jag mäter ungefär ner mellan låren och uppskattar att där ungefär skulle min pung vara idag om jag var man.
För det är inte mina hängbröst, det vet jag då jag lyfte på dom och kände under om det var svettigt där eller inte.
För jag svettas något förjäkligt och har gjort sedan jag vart sjuk. Bara att hänga upp en tvätt eller ta reda på diskmaskinen får svetten att lacka.
Att dammsuga får hela jag att svettas.
Det är irriterande att ha pungsvett. Jag känner min inte fräsch med att ha det. Jag får tvätta och tvätta mig för jag vill inte gå runt och lukta pungsvett.

42t2y646yy64q2tq2t2t4_1210756302

Igår när jag skulle duscha drog jag av mig tröjan och råkade få näsan liiite för nära armhålan. Huva, vad det osade! Tror inte jag känt liknande på mig själv innan. Det var efter svettningen av dammsugningen. Tur att jag inte är så vig längre för jag hade inte velat känna doften av rövsvetten.

Men jag skulle vilja veta hur ni män gör för att lindra pungsvetten så att inte byxorna blir fuktiga?
Lindar ni in pungen i toapapper?
Kanske rent av sätter pungen i en tom toalettpappersrulle och då går med falsk marknadsföring i byxan? Precis som tjejer använder push up med dubbel trippel vaddering i bh:n.
Jag skulle bli väldigt tacksam för tips!

För det kan väl inte vara läppsvett, eller?

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *