Lång tid – Tips mottages

När jag lagar middag så tar det 60min, jag kommer sällan under en timma.
Sedan sitter jag till bords ca:30 min och så är det disken, bänkar, spis, ta reda på rester mm. efter som tar ca: 30min.
Då tar en middag två timmar.

Idag vart det grytor.
En kött och en vegan

20130203-211923.jpg
Jag gjorde de lika men ena med kött och andra med Quorn.
Jag hade vispgrädde, soya, tomatpuré, pepparmix, salt, färska champinjoner, rödlök, eko chilipulver och knaperstekt Baccon.
Ja jag hade Baccon i den veganska grytan också, vegan Baccon

20130203-212954.jpg
Denna smakar verkligen Baccon, helt galet bra!
Jag har nog visat dig dessa Baccon innan. En påse räcker länge då det inte behövs så mycket för att det ska ge smak.

Men jag undrar ”sa flundra om gädda är en fisk”, hur lång tid står du vid spisen för att få till en middag?
Har du något tips på nyttig, bra snabblagad mat?
Gärna prisvärt också!
Jag behöver verkligen få lite middagstips! Har hamnat i samma mönster allt för länge nu.

Vi hörs!

4 reaktion på “Lång tid – Tips mottages

  1. Stek kycklinglår, skiva potatis i lite tjockare skivor än till jansons och råstek dom i långpanna me lite olivolja, rödlök och när dom nästan är färdiga ta ut plåten o lägg dit färska tomater o ädelost och kycklinglåren o sätt in igen till de blivit varmt o och osten smällt. Salt o peppar efter smak. Kycklingen kryddar ja me bara grillkrydda o salt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *