Lampa i handen & maginfluensa

När jag sov bestämde jag mig tydligen för att ta den där tarmsköljningen som var gratis.
Dåligt beslut.
01:20 vaknade jag av att den var i full gång.
Jag hade missat att läsa det finstilta i erbjudandet. Missat att ett häftigt illamående kom som ett brev på posten. Jag hade också missat att magsmärtor från hell slog ner som en kastad vattenballong på mig. Omväxlande frös jag och var helt säker på att jag skulle frysa ihjäl, nästa sekund kallsvettades jag så svettdropparna rann efter min kropp.
Det hela var över kring 11.00.
Klockan segade sig fram inatt. 09:någonting tyckte jag klockan var en evighet.
På detta har jag ju hostat upp lungorna flera gånger varje natt sedan jag opererades. Jag lovar att jag hostat så att hammaren, stigbygeln och städet trott att de flyttat sedan i onsdags och då till typ en centrifug.

Jag insåg snabbt, vid 01:23, att jag inte skulle kunna träffa Enya idag. Två dagar utan prinsessan!
Tänkte på morgonkvisten där jag låg på sängen på kontoret att jag skulle spela in en hälsning och säga att jag älskar henne.
När jag satte kameran framför nian för att starta igång inspelningen insåg jag att jag var på väg att skrämma livet ut tösen.

IMG_4439.JPG
Jag får nöja mig med att titta på Enya på kort

IMG_4442.JPG
Sedan trodde jag att jag och den som hänger på förskolan mån-fre skulle kunna lägga oss i sängen på kontoret ett tag medan Hjärtat var ut ett ärende. Det lät så när vi gick igenom det hela.
Vi menade inte samma sak iallafall. Helt plötsligt hade halva spjälsängarna tömts och lagts på mig. Efter ett tag märker jag att vid mitt huvud så ligger glaslampan som står i det höga lilla fönstret på kontoret. Det är ett under att lampan inte ramlade ner då jag låg så nära kanten.

IMG_4441.JPG

Ja det var min söndag det. Just ja, jag har grinat floder då smärtan var olidlig ett tag.

Har du haft en mysigare söndag?

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *