Kunde inte låta bli

Jag hade vilodag från träningen igår. Då jag kände att kroppen var lite trött så meddelade jag att jag inte skulle vara med och spinna idag.

Jag hamnade här bara så där;)Inatt då jag var uppe för att släppa ut hundar som var nödiga så kände jag starkt: Jag VILL spinna! Efter att jag bestämt mig för det hade jag svårt att somna om så där riktigt. Jag vaknade massor av gånger för att se om Hjärtat var vaken så jag kunde berätta att jag skulle spinna. Varför jag var ivrig mitt i natten att berätta det? Ingen aning faktiskt.

När jag väl fick berätta det för ett sömndrucket Hjärta somnade jag om som en klubbad säl. Jag har ju ”jobbat in” söndagen så jag får vila imorgon istället (kanske).

Jag är glad att jag gick. Det var ett nytt pass och ett otroligt roligt pass. Tiden gick fort och jag nådde verkligen min pulstopp flera gånger och en gång gick jag over the edge och tänkte: Nu kommer spyorna snart som en kaskadspya!

Alla vi 16 deltagare slet hårt i 57min.

Här ligger jag trött men lycklig efter passet och stretchar.Det var en härlig stämning i spinningsalen! Det gör mycket tycker jag för hur mycket jag tar i. Är energierna höga runt om så dras iallafall jag med och upp.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *