Kottsjukan eller Londonsjukan

Jag fick ju så rart med mig till London en förkylning av småkottarna.

I lördags, dagen efter vi kom hem så hade jag ondare i halsen och fick blåsor under tungan som sedan poppar upp i gom, svalg, på tungan, fucking överallt.

Jag har också vaktat Kottar sedan i lördags. Alvar lördag och söndag. Enya i måndags och Alvar igår.

  
  
  
Igår vart Alvar sjuk och Enya behövde gå hem tidigare från förskolan. Kan vara så att jag fick detta i London och att jag nu (betalat tillbaka till kottarna) smittar kottarna.

Igår var jag och Alvar ute.

  
Han tyckte han var världens finaste när han satte på sig tröja och byxor med hundar på som han fick av oss.

  
Sedan åkte vi till moster Charlottas jobb och tog en fika.

  
  
  
  
Idag har jag varit på Kottbesök då Angelica behövde kottvakt så hon kunde gå ut med hundarna. Jag var också och handlade lite förnödenheter så kottmammorna hade något att ge sina småkottar att äta.

Alvar ville med mig hem. När Angelica satt på golvet och skulle förklara att han inte kunde följa med så sträckte han jackan till mig i ett försök att jag skulle sätta på den så han kunde följa med mig hem. Han vart så ledsen, stackarn.

  
Själv har jag, under att blogginlägget skrivs sovit en liten stund för att sedan hosta så det river sådär grovt i halsen. Hoppas för kottarnas skull att de inte får det jag har.

Så här ser min hals och delar av gommen ut:

  
Stämmer, jag har varken gomsegel eller halsmandlar kvar, de körde dom av med laser en gång. F-n vad det luktade illa och rykte av bränt kött. Jag kände paniken komma där jag låg och gapade och såg röken komma.

Undrar vad det är jag har i halsen?

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *