Kottfika och Blues & Rock

Igår morse skulle jag ha åkt på kurs tillsammans med Janne. Janne tyckte på morgonen att jag kunde vara hemma. Ärligt så är det svårt att få informationen att fastna i skallen. Minneskortet är väl fullt och mitt moln drog iväg i en storm så jag har inget att lagra i. Risken att jag somnar om jag sitter still mer än 20 min är väldigt hög. Nu skulle jag ju kunna sitta på en näve häftstift för att hålla mig vaken. Där kommer den lilla lilla fåfängan jag har in, om jag skulle sitta på en näve häftstift så skulle jag ju få totalpunka på skinkorna och då få hängröv+++. Jag blev hemma. Jag hörde om någon av tjejerna skulle till affären då jag glömt köpa C-vitamin till Janne. Challan skulle, jag kunde få fara med henne. Angelica ringde och talade om att hon skulle ut och gå med Jessica och Frank. Jens behövde åka ut på jour så hon hade ringt Charlotta för att höra om Enya skulle med, nu skulle hon inte det så hon hade hört med Challan om Alvar kunde åka med oss. Hon ville tala om det för mig.

Alvar kom och sedan åkte jag och Alvar med moster. Först vart det Flygfyren, sedan Apoteket. Angelica ringde och bad mig gå och köpa ett par byxor till henne på H&M. Det roligaste för Alvar var det roligaste att titta ut genom fönstret i butiken.

  
När vi stod och väntade på att få betala så ville Alvar upp i min famn. Då sa jag: Vi ska strax betala! I samma sekund segnade han ner på knäna och kastade huvudet bakåt och grimascherade. Såg så kul ut och det var filmstjärnestatus på den:)

Challan skulle in på jobbet så vi lunchfikade så Alvar och vi fyllde på i magen. Alvar var sugen.

  
  
  
  
Gott att dricka mosters te med sugrör

  

En stund efter jag lagt Alvar för att middagsvila kom Angelicq och Todd tillbaka.

Todd ville inte riktigt låta sig fotas.

  
  
Todd myste med mormor i sängen.

  
Sedan låg han på magen på mitt bröst. Han började picka som en fågelunge. Jag var tvungen att säga sanningen till grabben att det endast var falsk marknadsföring och skulle han hitta en mjölkdroppe så skulle den vara sur. Det är snart 20år sedan de tillverkades något käk ur dessa Barbapappor. Då tyckte inte Todd att jag var så kul så han vart ledsen. Han fick gå till mamma för där är matbehållarna fyllda till bredden.

  
På kvällen hade jag och Janne en pardejt med Jossans, Mikaels sambo, föräldrar. Vi gick ut och käkade och på Norrtälje Blues & Rock.

  
Vi hade det kanontrevlig och roligt! Hoppasvi snart gör om det. Jag ”blurrade” Josefins föräldrar för jag glömde fråga om jag fick lägga upp bilden. Tror inte dom vet att jag bloggar heller.

  
Vi lämnade först då Janne skulle upp tidigt idag för att åka på kurs, jag var hemma och städade kök, sovrum, Philips rum, matrum och hall (nästan en tredjedel av huset städat, yes!) Gjorde chrunch och sorterade papper till bokföringen.

Imorgon har jag först Enya på morgonen, Janne tar Alvar. Sedan har jag Tova på Naprapatlandslaget (klappar händerna av förtjusning)!
Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *