Kotte sjuk, en tik, en valp

”Storleken har ingen betydelse”

Alma har blivit mamma igen…till mig. Jag föddes i soffan igår. Trots min stadiga hydda, bilringar, en röv som skulle göra en gris avundsjuk, låt till överarmar. Alma är en ansvarsfull tik. Lämnar inte sin valps sida, mig… 05 imorse stod: Helkroppsvagning av valp på Almas agenda. Valpen, jag, gav upp att sova. Dia vägrade jag, var ändå mätt från nattens måltider;)

  
Som du säkert redan förstått så skenvalpar Alma och juvren är fyllda till brädden med mjölk. Om några dagar kommer det droppa mjölk under henne.För henne är det här på största allvar. Hon skulle kunna bli en amma.

06:20 kom en sjuk kotte hit i pyjamas, fortfarande nyvaken. Kotten ville sitta i mormor och morfars säng och vila en stund.

  
Mormor försökte pigga upp med en selfie.

  
Det var inte förän morfar ringde och FaceTime:a som det vart fart på fröken och hon skulle stila för morfar i sin glädje att få prata med honom.

Efter frukost ville fröken vila igen.

  
Efter den vilan fick mormor frukost, en grapefrukt. Nåja, inte en hel, kotten skulle ju också smaka. 

Nöjd och glad över att grapefrukt var på G.

  
Äntligen!

  
Mmm, så gott!

  
– Mea, mea, MEA!!!

  
Efter det ville Enya tillbaka till sovrummet, vi skulle vila. Vips så hörde jag tunga andningar bredvid mig, kotten hade somnat, hon var inte ensam, det var fler som sov i sängen.

  
Sedan kom Alvar. Angelica skulle visst in till Stockholm och barnmorskan och ha med sig en kompis med barn in.

Charlotta kom från jobbet och hämtade Enya. Charlotta skulle helst vara hemma med Enya men då de har så många sjuka på jobbet så kände Charlotta att hon skulle sätta jobbarkompisarna helt i skiten om hon skulle VABBa. Vet att det strider i Charlotta att dra upp Enya 06 på morgonen när hon är sjuk med feber för att åka iväg och lämna henne. Jag är barnvakt till Alvar efter jag skulle lämna Enya på förskolan så därför får båda komma hit. Jag har inga barnstolar i bilen och deras sitter fast med någon bas.

När Enya skulle åka hem så vart ett väldigt pusskalas. Som dom pussades och pussades:)

  
– Aval mea!

  
Så fler blev det.

  
Alvar är så söt då han börjat puta med läpparna då det ska pussas.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *