Kott-träff

Så fick jag ett sött frukostsällakap imorse igen.

  
Jag körde hårt med kotten som fick utföra barnarbete utan lönekuvert och pensionsspar.

  
Lite empati hade jag. Kotten slapp lyfta ur de nya julklappstallrikarna för dryga 250:- styck, tänkte att kotten skulle slippa få förslitningsskador i ryggen innan två år.

Sedan ringde kusinen Alvar upp och kottarna pussade mobilerna fulla i saliv och snor. Innan sikten helt försvann från skärmen kom moster Angelica på: Kom hit innan förskolan! Det kändes som en fin idé så vi skyndade oss iväg med hundar, väska, soppåsar och pulka. Just där utanför porten innan vi kom iväg och in i soprummet så kändes idéen inte längre lika fin, mer onyktert.Edit

  
Enya hann fortsätta barnarbetet med att dammsuga hos Angelica;) Alvar dansade runt som vanligt som en hund, nosandes och flåsandes av glädje:)

  
Enya hämtade ett får i lillaTs rum.

  
Efter hela 10min var vi tvungen att gå till förskolan. Det vart ett vänligt avsked.

  
Nyss dansade Alvar runt igen som en glad hund, nosandes och flåsandes när morfar var odygdig och gav en sådan där barnförbjuden mandelbiskvi.

  
Alvar tyckte det var toppen. Det borde stå en varningstext på morfädrar tror jag bestämt, iallafall på vår annars så hälsomedvetna och nyttiga, från hårtopparna till tånaglarna, morfar. Just ja, han har ju inget hår så det var väl där det sket sig så att säga.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *