Köpa Binikemask?

Jag har haft mina funderingar länge länge länge. Jag har smågooglat lite men inte lagt ner någon större tid.

Igår var jag och Jennsan på IKEA i Uppsala. På vägen hem vart min desperation så stor att jag sa: Man skulle köpa sig en mask till magen som äter upp all mat jag äter!

Jennsan: Det finns i USA!

Jag: VA!!! Är det sant! Hur vet du det? Det vill jag klicka hem ifrån nätet!

Jennsan: Jag har sett det på Oprah Winfrey! Blä, skulle du kunna ha mask i magen?

Jag: Ja, bara dom inte kliar i rumpan! På dagis fick vi en lapp att det gick mask och då stod det att maskarna kliade i fumpan då de tittade ut på kvällen och natten, hur dom nu kunde veta att det var kväll och natt! Jag ska googla!

Jennsan: Ska du???

Jag: Japp, det ska jag och köpa mig en mask.

Jag googlade upp vilken mask som var bäst för viktnedgång. Det var binnikemasken. Jag kände att jag skulle kunna ha en husmask i magen. Vi skulle nog bli väldigt goda vänner. Den skulle få massor av mat och jag skulle kunna äta mycket god mat. En win win situation. Jag vande mig, tycker jag, vid tanken på en mask i magsäcken. Jag funderade om masken skulle bli full och ringla i magen så det sprattlade i magsäcken då jag drack vin? Nu gick jakten på att hitta en mask att köpa.

Jag fann detta:

 
  

  

Efter det här svek sig mitt mod en liten aning. För vem vill ha en 9m lång mask  som tittar ut ur ögat när jag t.ex.  står och pratar med någon? Vem skulle då vilja prata med mig? Då skulle jag ju bara behöva vara hemma själv. Fast så är det nu, jag vill helst inte visa mig ute.

Jag sörjer min vän masken. Jag är säker på att någon mask dör ute i världen sörjer att inte få flytta in i min mage. Jag tror vi båda vet att masken skulle trivas som fisken i vattnet och jag med den.

Kanske vår vägar en dag ändå möts.

 
Vi hörs! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *