Kök är beställt

Ja äntligen kom vi till skott. Jens har sagt till Angelica att det blir inget kök förän om 5år:) Han tycker vi är långsamma:)

Det är tur det har tagit ett år sedan vi (läs: jag) bestämde att bo kvar, att inte bygga nytt, en enplansvilla så jag slapp trappor. Sedan har vi hunnit ändra VAR köket ska vara under det här året. Det gjorde vi tidigt och sedan har vi rivit en vägg och sedan har det stått. Det har också varit bra då rummet är i vinkel och vi hunnit planera in köket på alla möjliga platser. 

Vår klädkammare skulle jag ha som skafferi, punkt. Nu håller jag på att tömma klädkammaren, inte för att göra skafferi utan för att den ska rivas och byggas upp i en smalare version och dörren ska bort och bli en hel vägg.


Var vi nu ska ha våra kläder står i skyarna. Philip skrattade och sa: Ni har ett hus på 300m2, någonstans borde ni få plats.

I lördags var jag och köpte ett till vädringsställ för att hänga galgar på. Två vädringsställ är för lite. Köper jag fler så har jag undrat vad jag sedan ska med alla vädringsställ.

Planen var från början att göra en walk in closet där Janne har sitt kontor. Det ändrade han för ett par tre veckor sedan till ett nej. Kontoret ska bort och göra fd matrummet, numera vardagsrum större, lika stort som det var då vi flyttade in. Så vart det med det. Nu hänger kläderna i fd vardagsrummet och en trådbacksställning står där, en ska in i sovrummet från klädkammaren. 

Jag började flytten av kläderna igår, fortsatt nu ikväll då Alvar varit här hela dagen och Enya några timmar.


Dom två har bara hittat på bus och sattyg, något de tillsammans börjat med för ett par veckor sedan. Charmigt så här i efterhand fast inte i stunden.

Som jag har rensat ur kläder. Oj vad små kläder jag hade för ett och ett halvt år sedan:0 Mycket nytt fanns det så det har jag packat ner för att spara. Kanske min kropp slutar att gå upp och istället går ner. Storleken S fick gå hädan, kommer jag någon gång i mina M så blir jag glad.

Jag ska visa dig sedan var ett kök ska bli till här hemma, köket är beställt och det vart ett Kvik- kök tillslut.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *