Knuffar bil utan motor!

Det är så. Jag knuffar runt på en bil som saknar motor och drivkraft.
Jag känner att det drar enormt mycket energi ifrån mig just nu att gå/stå/sitta/hoppa och peppa på, driva på, locka och pocka.

Under två veckor har jag bara sett någon form av drivkraft som glimtade till.
Nu är det avsaknad av all drivkraft jag talar om. Att duscha, att borsta tänderna, att gå, att göra aktivitet.
I skrivande stund inser jag att jag ljuger. Det finns en drivkraft till två, tre saker, äta (den största), mobilen och TV-spel. Just TV-spel har jag inte sett själv utan bara hört talas om.

Jag har idag försökt få tillbaka och få att minnas hur det var den där stunden i måndags men inte lyckats.
Jag har försökt hitta drivkraften i annat som i spelandet på TV-spel. Frågat om viljan och jävlaranamma finns att vinna där. Fick veta att spelet inte går ut på att vinna?!
Efter lite frågande så fick jag fram att det gäller att klara uppdrag. Jag vart orolig ett tag att sitta och spela spel som inte har något mål.
Jag försökte och kämpade med sådan glöd att försöka få fram känslan att klara ett uppdrag på spelet men fick noll i respons. Kan också vara för att jag sa nej till 2.2km rundan och valde 3.02km rundan istället.

Jag peppar så in i Norden att göra andra aktiviteter som att röra sig i hemmet. Leka med hund, bädda rent i säng, dammsuga rummet, att diska shakern efter sig mm. All rörelse är livsviktig och att inte bara bädda ner sig under täcket och ligga stilla.
Jag berömmer i massor för att jobba upp ett självförtroende.

Just idag känns det trögt att knuffa runt bilen utan motor och vara motorn själv.
Fast i grunden är det inte mig det är synd om. Det är bilen utan motor det är riktigt riktigt synd om. barnmisshandel anser jag att låta det gå så långt.

Jag har stunder då jag verkligen är oroad för att jag (ingen) kommer att kunna plåstra om denna från det som har pågått under så lång tid.

Hur hundan får jag en bil utan motor att rulla? Bara en liten bit iallfall så det ger mig energi att fortsätta peppa, driva motivera mm.
Belöna med mat vore nog det lättaste men inte rätt.

180120337_c455fb07-fd4d-4c56-bc19-68cf1990723b

 

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *