Knöl i bröst uppvisning

Igår var timman slagen då jag skulle kolla upp knölen i bröstet.
Eftersom knölen inte känns eller går att få tag på då jag står eller sitter hade jag funderat en hel del hur jag skulle uppvisa den för farbror doktorn.
Jag känner den bara då jag ligger och tutten som glider ner mot underlaget med sin fyllning och där det normal ska vara fyllning bara är en skinbit, någon liten muskel och sedan skelettet.
En tanke var att jag skulle lägga mig på brisen så här för bästa resultat:

Men på något sätt kändes det inte som rätt forum.

Efter lite prat var det då dags för honom att talla mig på tuttarna.
Han påvisade inte på något sätt att jag skulle näcka av mig kläderna så jag började famla innanför tunikan och sa här är den och försökte få honom att titta under tunikan, men sedan tog jag saken i egna händer och sa att jag kanske skulle klä av mig en tunikan iallfall.
Sedan när den var av skulle toppen dras upp och jag släppte ena tutten fri ifrån bh:n och jag såg doktorns blick följa bröstet på dess väg ner mot knät, men med bh och topp kvar kändes det inte så angenämt, jag kände mig lite fånig och sa: Kanske skulle ta av allt! Doktorn svarade: Det kanske är bra!
Så jag helnäckade överkroppen, sedan vart det armarna upp och sträck och hit och dit och  sedan skulle jag lägga min hand på hans axel och sedan kastade han sin karda i min  armhåla för att känna igenom, jag är glad att jag inte var så nervös att armhålorna var blöta, jag hade tur för dom var inte ens fuktiga och jag hade rakat bort Tina Turner looken där under samma dag.
Nu skulle vi då gemensam känna och hitta knölen och jag skulle framkalla en ställning som gjorde detta möjligt, först övade jag själv för att kunna peka ut för doktorn sedan skulle han försöka men var och klämde på fel ställe så jag fick åter göra övningen själv och sedan hålla kvar handen på ställe där den lilla rackaren har sitt bo och på så sätt fick även han fatt i den, han kände och klämde och jag kunde se så koncentrerad han var, såg nästan hans tungspets i mungipan typ som Janne Schaffer.

Jovisst fanns där en knöl som doktorn ville kolla upp så han skickade en remiss för att tuttarna skulle fotas, ultraljud göras och cellprov skulle tas i knölen.
Remissen skulle skickas till Täby Närsjukhus och hade dom inte tid berättade doktorn så kunde jag hamna på något annat ställe. Tänk om jag hamnar på något flott sjukhus på Franska Rivieran;)
Max två veckor skulle det ta innan jag hade en tid.

Jag har alltid tidigare varit ganska kaxig då jag t.ex ska operera mig och så, har ingen kunnat köra mig har jag tagit bussen eller gått trotts att jag varit nervös för flera timmars sövning men nu känner jag trots att det bara är en nål som ska in i knölen för att pilla ut ett litet prov så skulle jag helst inte vilja vara själv, men jag har ingen som har den tiden att följa med mig och hålla i handen, undrar om jag kan sätta ut en annons om att jag söker en handhållare?

Får väl svänga ner på ICA och kleta upp lappen på anslagstavlan och invänta svar.

 

Vi hörs!

 

2 reaktion på “Knöl i bröst uppvisning

  1. Jag anmäler mig som handhållare. Det är jag super bra på. En liten hake är det iof jag vill ej titta när dom ska sticka då har jag hellre ögonkontakt me dig =)) Annars är det två som ligger på britsen var av en är avsvimmad =//

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *