Kiss på min rumpa

Sedan en tid har jag och Hjärtat klia varandra på ryggen vid sänggående.
I förrgår var det min tur men Hjärtat vände ryggen till och lade sig för att sova.
Visst kunde jag ha straffat honom med att inte göra tillbaka igår, men storsint så kliade jag hans rygg utan att somna.
När Hjärtat kände sig färdigkliad så vände han ryggen till och lade sig för att sova. jag lade mig troget bakom hans rygg och vi somnade.

Helt plötsligt känner jag hur Hjärtat ”sveper” in mig i sin famn och så ligger jag på hans bröstkorg med mitt huvud och håller om honom. Jag ligger på hans arm och känner hur hans fingrar lite smått smeker min vänstra överarm. Jag ligger med min högerhand och smeker hans bröstkorg. Vi låga alldeles tysta och jag följde våra andetag. Det var skönt att bara ligga och vara. Det var som romantik i luften.
Vi låg så en lång stund innan Hjärtat behövde lätta på trycket i urinblåsan. Själv kände jag det samma. När han kom tillbaka så trippade jag upp på toa och släppte på niagarafallet.

MH900344833

När jag reser mig upp så är jag blöt på skinkorna, riktigt blöt. När jag stirrar på toalettringen ser jag mönstret av mina skinkor i det våta, Då kom jag på att jag ju hörde den nya placeringen stå upp och kissa även ikväll.

kissa
Med det jag just kom på och det att mina skinkor var blöta kunde jag lägga ihop detta till att jag hade urin på skinkorna!!!
URK!!!
Bara att glida vidare till badrummet och tvätta av skinkorna.
När jag åter trippade tillbaka till sovrummet berättade jag detta för Hjärtat som då låg på rygg och väntade på att jag skulle lägga mig på hans bröst igen. Han sa: Fy fan vad ÄCKLIGT! Han ryste till och sa igen: Fy vad ÄCKLIGT!!
Efter det vände han ryggen till och lade sig för att sova.
Romantiken var bortspolad, jag menar bortblåst.

underhallande_tecknade_figurer_vykort-r3623fe156d304d90b470793848caa67b_vgbaq_8byvr_512

 

Vi hörs!

En reaktion på “Kiss på min rumpa

  1. Pingback: SITT FÖR FAN!!!! | coolbettan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *