Kennelhosta

Strax innan 06 fick jag sms av Angelica som undrade om jag var vaken.
Sedan ringde hon till mammaveterinären.
Kakan hade hostat ett par dagar och nu hade Angelica läst på nätet att det kunde vara Kennelhosta. Jag bad henne ringa ”en av mina kollegor”. Hon ringde Ultuna i Uppsala.
Nu skulle Kakan vara här idag och sova över då Angelica ska opereras och Jens ska åka in och hälsa på henne ikväll. Jag tänkte att det gör nog inget att Kakan hostar. Alla är ju vaccinerade mot Kennelhostan.
Där fick hon veta att Kakan förmodligen hade fått Kennelhosta, det gick mycket av den varan just nu. Angelica fick också veta att kakan inte borde träffa taxarna då Alma varit så sjuk (inte återhämtat sig till fullo än), Älva med sina ryggproblem och då drabbas av hosta, Irma för att hon hade en mildare släng av samma som Alma och hennes ålder.
Nu skulle Angelica vara här på lördag då jag och Jens ska på fest. Hjärtat skulle hjälpa Angelica med Kakan och vara sällskap till henne samtidigt så dom skulle vara här.
Angelica hade även tänkt vara här en del i nästa vecka för att få hjälp med Kakan.

Så nu får Kakan vara hemma. Jag åker och går ut med henne. Jens får vahba.
Jens skulle göra klart de jobb han höll på med ute på en ö och sedan komma hem till Kakan idag och imorgon vara ledig.
Just i detta läget finns det ju inget alternativ.
Hjärtat får åka hem till Angelica och Jens på lördag och hjälpa till där ifrån. Philip hoppas jag tar hand om våra hundar.

Om Kakan har tur så håller det i sig bara några dagar då hon ju också är vaccinerad. 4-21 dagar kunde hostan hålla i sig. Sedan skulle Kakan vara hemma en vecka efter att hon slutat hosta innan hon kan komma hit.
Hoppas Kakan blir frisk snart, det är ju inte roligt att hosta på det där viset!

Ja är det inte det ena så är det de andra!

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *