Kedjebrev

Under åren har jag fått konstiga kedjebrev, det har varit svampar som jag ska mata med mjölk som växt sig stora i Big Packlådan, men på semestern följde den då jag inte vågade bryta denna kedja, betalade nästan folk för att de skulle ta emot en liten del av min svamp och även de skicka den vidare för jag vågade inte för tänk om jag skulle få en förbannelse över mig.
Nu mera så struntar jag att svara och skicka vidare för numera ska det inte odlas svampar, skicka tjugolappar, vykort, barnböcker mm. utan det gäller att göda de redan feta telebolagen med att skicka sms så de kan skratta sig lyckliga till banken.

I kväll fick jag ett sms och i stunden dök kedjebrev upp så nu är det i rullning igen, bäst att du passar dig;

Anna syftade på Kom som ett brev på posten!

Vet inte riktigt hur hon uppskattade detta ”kedjebrev”?

Livet är hårt med PMS, en del har det inte, jag hade det inte förut, tror jag iallfall men nu har jag det sedan länge kan jag lova och det är faktiskt jobbigt hur det far runt i kroppen och jag brukar tänka på alla tonåringar där hormonerna spelar ett spratt i kroppen och att dom har det verkligen inte lätt.

Men denna gången var det inte bara lättare för dottern utan även för mig, vart inte så där galet arg där det bara sprutar ilska utan att jag kan stoppa det, denna gång var jag bara ledsen, väldigt ledsen och skulle behövt att någon gav mig en klapp på axeln och talade om att jag var bra, fast det är ju min uppgift här i livet att klappa om andra och säga de jag tycker är bra, men som sagt var jag hade även behövt det just då.

 

Vi hörs!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *