KBT:ande och cyklade

Just nu när jag skriver så forsar trots allt svetten om mig trots allt.
För innan jag kommit ut ur kvarteret idag så kände jag att benen var stumma, väldigt stumma.
Att få benen att åka med när foten åkte runt med pedalen var lika enkelt som att göra serpentiner av ett armeringsjärn med en hand.
Den sträckan jag hade tänkt cykla bantade jag ner rejält.

20120719-122855.jpg
Sedan tänkte jag på att jag ju ska träna mentalt om mina träningsresultat och se dom positiva hur dom än är, att jag skulle göra något positivt ut av det här, något som är bra för mej.
Jag dealade fram och tillbaka och tog en avstickare på en annan runda. En runda jag inte gillar att köra. En runda jag alltid försöker avstyra då det är fler med och cyklar.
Jag körde denna runda ett par gånger förra året, jag tog också en promenad där förra sommaren, då för att KBT:a och det gjorde jag nu också.
Jag åkte till ett par platser och på ett ställe så hoppade jag av och gick så jag KBT:ade lite längre än att dra förbi med cykeln.
Det kändes fint, mycket mycket bättre än förra sommaren:)
Jag KBT:ar ofta, tar fram något i tanken eller utsätter mig för något som ger mig obehag, tillslut så släpper obehaget och det är inte så läskigt eller gör så ont att tänka på.
Men jag är långt ifrån klar och klar blir jag nog aldrig, det finns och dyker upp saker hela tiden att jobba med. Men det är ett bra verktyg att ha lärt sig:)
Kanske låter konstigt men för mig är det bra!

Ikväll väntar ett benpass om vädret tillåter, annars blir det mage och axlar:)
Det är bra med en PT, han talar om vilka muskelgrupper det är dags att träna:) För muskelgrupperna behöver ju vila för att jag inte ska dra på mig skador.

Vi hörs!

2 reaktion på “KBT:ande och cyklade

 1. Aha, att jag inte tänkt på det, KBT!
  Kan planera in lite ”tuffare” backar, typ skidbacken och cykla eller springa upp för den. Tar det emot för mycket kan du ju alltid KBT:a lite. Tack för tipset!

  P/T

  • Kul jul med Gösta Knutsson!
   Känner det inte nödvändigt att springa eller cykla upp för slalombacken, vill ju inte vara i vägen för skidåkarna:)
   Nu tror jag du missuppfattat detta med KBT!
   Men jag kanske kan ge dig en lektion i utbyte mot en lektion med dig;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *