Kast med liten boll!

Har just intagit min frukost och väntar på att kaffet ska bli klart. Det känns som om det vore eftermiddag redan. Jag gick upp 05 för att hinna gå ut med hundarna innan Kakan och Smilla kom. När jag klivit upp så tänkte jag om, tänkte att jag går med alla fem för att göra av energi från både Kakan och Smilla.

Ute på ängen ställde sig taxarna och betade nygräs och var mycket belåtna. Jag är övertygad om att de alla varit kossor i sina tidigare liv, för de äter enorma mängder gräs varje år. Kanske snart kan öppna en Bregottfabrik.

 
Kakan har inte tid att beta, hon springer efter bollen.

  

I Dubai, i januari så köpte jag en bollhållare/kastare. Idag tog jag med den. Den vart väldigt bra när jag kom på att bollklykan kunde dras ut. Dels slapp jag kröka rygg 507ggr och dels fick Kalan springa längre då jag med dennes hjälp fick iväg bollen längre.

 
Nu hoppas jag att det kommer vara lugnt i lägret en timma eller två.

Smilla är ju avlad att hålla vakt och varna om någon/något närmar sig gården. Här finns det både människor, flugor, fåglar, andra hundar mm. som rör sig i området. Hon har mycket att varna om så att säga och jag har en blixtsnabb hund att jaga in. Det är hon ju också avlad till, att vara snabb så ingen ska kunna ta henne. Jag hoppas hon tar lite kompledigt efter långpromenaden;)

Visst skäller taxarna också. De är lite mer chill. De blir triggade av spår och lukter. Visst jagar de även bort inkräktare från tomten.

Jag har nu lagt in om ledigt från hinvakteriet några dagar.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *