Kärleken är fri!

I morse på bänken hittade jag den här!

IMG_3845.JPG
Tack mitt hjärta!<3 Jag har hört talas om detta på radion. Kollade upp om det var så. Visst var det så. Du kan läsa om det här!

Att just knappen låg där till mig imorse gjorde mig glad i dubbel bemärkelse. Dels få ett hjärta av Hjärtat och att han köpt den för att stödja projektet!
Att kärleken är fri för alla är långt ifrån självklart.
Många giftemål ser med tvång, många homosexuella får inte/ vågar inte visa kärlek till samkönade med risk om fängelse, tortyr och i värsta fall döden.
Allt är ju så galet sjukt!
Tänk om jag i hemlighet i mitt huvud bara skulle få älska Hjärtat, inte få vara med honom, inte få hans kärlek för att någon skulle tycka att det är fel?
T.ex att jag istället skulle behöva tvingas gifta mig med t.ex Gunilla Persson i Svenska Hollywoodfruar. Gudars, jag vill inte ens tänka tanken och då finns det massor som måste känna så inför sin maka/make hela livet. Tvi vale!
Ja jag skulle ha gått sönder eller under, för jag känner ju en sådan enorm stor kärlek till mitt Hjärta!

Kärleken är inte fri för alla, men vi borde alla hjälpas åt att kärleken blir fri! Alla vi som själva fått välja vår kärlek!
Vi måste tillsammans inte bara slåss mot tvångsgifte. Vi måste också hjälpa homofoberna ur sin fobi och oförklarliga, för mig, hat.

Nu vart det helt plötsligt tre saker i Hjärtats gåva. Han fick mig att börja tänka på annat för en stund:)

Puss & Kram Hjärtat!
Du tänker på andra som har det svårt, stödjer lite här och där till behövande, även mitt VISA- kort.
Amnesty har du gett pengar varje månad i massor av år. Är med i deras kortkampanj. Det du gör är att skriver under tre kort, sätter på frimärke och postar. Detta du gör med många andra ger stor utdelning i mänskliga rättigheter mm. Ofta berättar du att du läst att den och den släppts mm. Du har fått ett par brev undertecknat ett par presidenter också som svar på ditt vykort.
Jag älskar denna sida av dig högt!

För mig är kärleken fri!
Fri att älska och att älskas av mitt Hjärta! Jag känner tacksamhet över det!

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *