Kalltvätt av musen, Stig-Helmer och ny hyresgäst

Jag hade en tid att passa idag och låg bra till, så skulle jag ner till nedervåningen med sjuttifjorton galgar och i vardagsrummet satt en ny polare på golvet, en stor en och jag vart som upptagen med den, först fota, men inte för nära då storleken gav mig lite respekt, sedan komma över rädslan att flytta ut den.

20120529-155942.jpg

20120529-160004.jpg

20120529-160029.jpg
Efter att jag burit ut den så vart det bråttom och jag kastade mig i duschen och drog till med ett avgrunds vrål, inget VARMVATTEN!!
Det fick bli en isande mustvätt så att läpparna sedan frös fast i trosan och en tvätt under armarna så att svettkötlarna tidigast tinar upp till nästa vår.
Ner till pannan, kolla, ringa och tillslut vart det en norsk reparation, av med strömbrytaren och på igen.
Ut ur huset och hoppade upp på moppepallen och burnade iväg med Pelle i botten så röven skakade och det vart krossad is i trosan.
Då jag tänkte på sonen som jag skulle ha utvecklingssamtal med så parkerade jag moppen längst bort i skolan

20120529-160900.jpg
Hängde hjälmen på armen och knatade in i skolan. Sa till sonen att jag får betala hans psykologsamtal efter att jag kommit till skolan med flakmoppen, han log.
Satte mig i samtal och sonens mentor är som en akademisk Stig-Helmer och sonen och han snackade så jag är fortfarande kvar på andra meningen med att försöka förstå vad dom sa;)
Mentorn sa: Vi bara pratar och du sitter tyst!
Jag svarade med: Jag tycker ni löser det här bra!
Jag vart såå trött av att försöka hänga med i deras prat att jag höll på att somna:)
Sonen kunde ju göra lite utförligare förklaringar skriftligen men han är ju inte den som slänger sig med utsvävningar. På mina sms brukar han svara: M eller Ja i den långa versionen;)
Men jag är stolt över sonen som tog upp att en i klassen blir påhoppad av en annan elev och namngav dom båda då han känt att måttet var rågat.
Bra gjort Philifjonken!

När jag kom hem ville brudarna ut och sola men fick inte och jag fick sex blängande ögon på mig.
Orsak? Denna sitter fortfarande ute på bordet

20120529-162535.jpg

Vi hörs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *