Josefin

Idag är det Jossans födelsedag!
Josefin är min svärdotter och jag är den elaka svärmodern till henne.

Jossan är en kul tjej! Hon kan få liv i luckan även på en begravning.
Prata är hennes kall. Om Josefin är i ett sällskap hörs det direkt utan att jag ens ha sett henne. Josefin skojar friskt med alla runt om sig.
Jag förstår att hon är populär på jobbet både bland chefer, jobbarkompisar (utom surtanterna) och kunder. Det måste vara en guldklimp att ha Josefin anställd på kundtjänst då hon ju har talets förmåga.
Skulle Josefin inte jobba på kundtjänst tycker jag att hon borde jobba vid teatern, skådespel kan hon verkligen. Hon och Angelica körde improvisationsteater ett tag så fort dom sågs, så jag har sett.
Jossan kom förbi en dag efter jobbet, jobbklädd och allt;)

unnamed (6)

Josefin är en liten och väldigt söt nätt tjej. Men jag lovar att fröken har ett tjockt skinn på sin näsa. Det finns också ett väldigt humör i denna lilla kropp. När det kommer fram tar jag skydd under köksbordet;)
Jag gillar Josefin väldigt väldigt mycket! Jag tycket hon har störtskön humor. Josefin får svärmor att träna knipmusklerna vare sig jag vill eller inte.
Jag har tur som fått henne som svärdotter faktiskt! Josefin är så hjälpsam när dom är och hälsar på här hemma. Jag har inget att klaga på där inte. Det är bara roligt att hon är en i familjen!

unnamed (9)

 

Jossan gillar livet goda och de har hon och Mikael gemensamt.

unnamed (8)

 

Men det dröjer nog ett tag innan Jossan föder fram en miniJossan eller en miniMikael.
Det går trots allt framåt då Alvar finns att träna på och att det inte längre är alla barn som skriker hysteriskt när de hamnar i Jossans famn (info. enl. henne själv).
Men jag ser fram emot den dagen.

unnamed (7)

STORT Grattis på Din Födelsedag Josefin!
Jag hoppas att Du får en fantastisk födelsedag!
Hoppas och tror att Mikael tar hand om Dig idag och skämmer bort dig lite extra!
Vi ses på söndag!

Puss & Kram
Svärmor 

tattyheart1

Vi hörs!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *