JISSÖS!!!

Efter en sovmorgon och en timmas promenad på olika håll tog vi en morgonkaffe på affärens café.

Solen sken och idag kom inte vindarna från Ishavet som dagarna innan.

Vi bestämde oss för att ta tillvara på solen och sola på balkongen.

Vi bor högst upp i huset. Sedan är det tre till våningar under oss i som en terasstrappa. Vi har bara en trappa upp till lägenheten vi hyr.

När vi nu har solat på balkongen så knäpper jag upp bikinibandet bak som jag alltid gör på stranden eller vid poolen för att slippa ett vitt streck. Jag spänner fast det igen då det är dags att vända sig för att sola framsidan. I år har jag haft det lite knöligare att få bak armarna och spänna bandet, det har ibland varit för ömt. Jag har då vänt mig ändå och låtit Barbapapporna hänga fritt efter sidorna. Det har inte riktigt känts bekvämt då vi ju har en granne bredvid oss som kan titta över kanten om hon vill säga oss något. Nu har hon aldrig gjort det men ändå. Därför har jag legat längst med husväggen och tryckt med Barbappapporna oskylda. Det är vår Herre där uppe och Janne som sett dom.

Väggen mot vår granne.

Jag tycker själv att det ser väldigt osmakligt ut att se äldre kvinnor med stora pattar hängandes som vattenballonger från bröstet och långt ner på magen sittandes insmorda med kokosolja i en solstol på stranden endast iförda minimala bikinitrosor att de flesta detaljer av dom försvinner i någon fettvalk. Sedan när de hoppar i havet topless ser det ut på håll som de simmar med två fotbollar mellan armarna framför sig. Jag tycker inte att barn ska skrämmas på detta viset.

Åter till det jag chockat försöker skriva.

Balkongerna/terasserna nedanför oss är mer än dubbelt så breda/långa som vår. Det betyder att dom har mer än storleken på vår balkong under tak och minst lika stor som sticker ut utan tak.

När jag krånglat på mig min T-shirt liggandes på mage på luftmadrassen för att inte fladdra fritt med Barnapapporna och skrämma livet ur eventuella gående nere på gården innan jag reste mig upp för att sätta på kaffe, då ställde jag mig vid balkongräcket, lade underarmarna på räcket, lade hakan på händerna samtidigt som jag putade bak rumpan. Jag tittade ut över gården och kände vinden svalka min varma svettiga kropp. När blicken nådde första terasserna på bottenvåningen så fortsatte den svepa sig uppåt efter huskroppen medan jag samtidigt rätade på ryggen för att förbereda mig att gå in. När jag nästan stod helt upprättad och fötterna var vridna mot vänster och hållet jag skulle gå åt, vänsterarmen pekade rakt ut mot vår husvägg, högerarmen var halvt upprättad stelnade jag till av skräck! Jag kände hur mina ögon spärrades upp så mycket att jag var rädd för att ögonen skulle trilla ur och hänga kvar i någon blodåder likt Barnapapporna ner över ansiktet. Jag slutade även att andas, min mun öppnades och hakan åkte ner av förvåning och slog i balkongräcket. Där nere låg vår klagande granne, han med möbeltassarna SPRITT SPRÅNGANDE NAKEN MED ”HÄRLIGHETEN” FRAMME!!!

Det var inte en vacker syn, ingen hängpung och penis i min smak.

Jag pep snabbt in och fixade kaffet i chockat tillstånd. Gick ut till Janne som undrade vad det var med mig efter att ha sett mitt ansiktsuttryck. Jag försökte upprört med charader få Janne att förstå vad jag just sett, samt få honom att titta över kanten på balkongen, vilket han vägrade.

Bilden på den där ”härligheten” som inte är i min smak ser jag så fort jag blundar, den går inte att blinka bort, den har som etsat sig fast trots att det gått 1.5h. Jag tror av den anledningen att jag står över både mellanmål och middag.

Det är helt okej om den klagande möbeltassgrannen vill sola näck. Skulle det vara jag skulle jag ställa min solsäng under tak så att varken grannar på våningen under eller grannar bredvid som går ut på sina terasser där endast ett lågt räcke skiljer dom åt ser.

Ja JISSÖS! ”Tänk vad man ska se innan ögonen trillar av!”

Varje gång jag kommer se honom nu, möta honom kommer jag bara se bilden av härligheten framför mig.

Vi hörs!

3 reaktion på “JISSÖS!!!

  1. Hahaha! Jag förstår dig precis! När jag var 15 år var jag på Fuertoventura med mina föräldrar. Det var en blåsig vecka… En dag när vi låg på stranden kommer en man i 55 års åldern springandes med en drake i luften… Det är ju inget jobbigt tänker du… Men jo du! För han var helt näck! 20 år senare och jag ser fortfarande hans ”härlighet” guppandes upp o ner medan han sprang där fram och tillbaka. *skratt*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *