Jens kalas, Glad moster, besök

Idag var det kalas för Jens. Challan jobbade och Hampus var så förkyld och med tanke på Todd så stannade Hampus hemma. Jag och Janne hämtade upp Enya. Morfar tog vagnen som om det var det självklaraste att han skulle köra den:0 Han rattade den, gasade upp farten till Kottens jubel och uppmaning: Mea! Mea! Morfar sprang fram och tillbaka på väg till fam. Jens Wallgren.

  
Väl framme bjöds vi på gosaker. Foto: Angelica Wallgren

  
  
  
  
Jag öste i mig typ både förrätt, varmrätt, dessert av allt det goda. Översta kakan vill jag gråta när jag äter, så rackarns kaksmulor så god den är.

Tack för gott fika och en riktigt mysig stund!<3

Challan fick en fin present på Angelicas Instagram. Det var en mycket mycket glad och stolt moster som ringde sin mamma och berättade. Challan sa att denna present var svårslagen<3

  
Om du går in på länken ser du Charlottas svar:)

Sedan var det hem och fixa med påskharen inför imorgon så han lägger bra ägg här i huset imorgon;)

Mikael och Josefin kunde inte komma på Jens kalas då de sedan tidigare var bjudna till Jossans mormor på lunch. De kom till oss ikväll. Jag städade idag och bad då Janne och Philip (som är hemma på påsklov) laga middagen. Det vart en god hämtpizza:)

  
Challan skickade ett kort då hon gjort sig födelsedagsfin:0)

  
Imorgon är det påskmiddag här hemma med huset fullt av barn, respektive och Kottar.

Påskdagen är det kalas hos Challan.

Janne fick 2h över idag och började riva väggen.

  
Detta skulle först bli vårt vardagsrum och så har tanken varit sedan i somras. Janne är sim han är och har nu kommit på att vi flyttar köket dit istället. Gör nuvarande matrum till vardagsrum. Köket till en relaxplats. Ja, nu står vi för nya val igen. Renoveringen går långsamt fram…
Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *