Janne förvirrad hos Cajsa

Idag hade jag tid hos livräddaren Tova på Naprapatlandslaget. Som jag längtat efter mina nålar och henne. Resan har gjort mig mycket gott och så avslappnad som jag var idag har nog aldrig Tova upplevt mig, inte jag heller för den delen.

Angelica och Alvar körde ner mig på stan så de ändå skulle åka hem för eftermiddagsvilan. Janne skulle hämta mig strax efter 14.

Jag kom i släng med SnyggLinda, Anna-Lena och Kristin på Norrtälje Träningscenter när jag hade praktiserat klart som nåldyna, en mycket nöjd nåldyna måste tilläggas. Vi skrattade och jag berättade b.la. att Janne under resan sagt: När du hoppar bomben så blir det tre bomber! Först du och sedan den ena Barbapappan och sedan den andra!

Jag kunde också berätta att han tyckte Barbapapporna flöt fint i poolen och att det då gick finfint att bolla med dom.

Jag satt så länge och pratade att jag tänkte att nu sitter Janne och väntar och blir lite gubbgrinig då han behöver hem och jobba vidare och så sitter jag här och babblar.

Jag gick ut och tittade efter Janne, ingen Janne. Jag väntade och väntade och höll på att bli lite klimakteriegrinig då tvättstugan kallade. På den tiden jag väntat hade jag hunnit stryka två av hans skjortor.

Jag ringde, inget svar. Strax efter kom han och hojtade då jag hoppade in i bilen: Kl. 13 imorgon ska du vara hos Cajsa!

Jag undrade hur han kunde veta det? Han bara visste det. Han visste att jag vaknat 04 imorse och låg och letade i kalendern i mobilen efter när jag skulle vara hos Cajsa och inte hittade det. Jag hade redan ringt och frågat Cajsa så det var en gammal nyhet för mig. Den tiden och flera tider hade fallit bort under semestern då jag uppdaterat telefonen. 

Sedan kröp sanningen fram. Han hade åkt ner på hörntänderna för att hämta mig. Tutat utanför Cajsa. Sedan gått in för att sedan upptäcka att han inte såg mig. Frågat Cajsa var jag var. Fått svaret att det är imorgon kl.13 jag ska vara där. Sedan sagt till Cajsa: Jaha, då undrar jag var jag skulle hämta henne?! Stackars Cajsa!

  
Jag hade tur att han kom på det för annars hade jag stått och väntar än. Det hade varit lite läskigt nu när det är så sent på kvällen.

Det är inte bara jag som är smått förvirrad;)

Vi hörs!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *