Jag ska på SEMESTER jag!

Jag har känt väldigt väldigt länge att jag skulle behöva semester, akut, pronto, direkt!!!

Jag har väl tjatat hål i huvudet på folk i min omgivning ett bra tag.
T.ex. då jag träffar Anna så hör jag henne typ säga i tungor: coolbettan behöver miljöombyte och semester nu! coolbettan behöver miljöombyte och semester nu! coolbettan behöver miljöombyte och semester nu!……..

Jag började min förhandling med en vecka, jag skulle ligga helt stilla i en solstol heeela dagarna och äta gott på kvällarna och sova massor av timmar hela nätterna, i dealen  skulle jag inte gå upp en endaste gång och dra igång något projekt.
Starten gick åt h….vete kan jag erkänna, jag fick inte ens en kommentar.

Jag insåg snabbt att jag var tvungen att banta ner min semestervistelse en smula så jag bet av lite av kakan och presenterade en ny, jag ville vara ledig och åka på en låångweekend.
Här började jag få en viss kontakt till min ledighet och det i form av ett fnys, jag såg detta som ett kraftigt genombrott.

Men insåg tillslut att jag var tvungen att banta ner  min semestervistelse till en ”twiggy” och startade en ny förhandling sent igår medan arbete pågick och nu var jag om jag nu måste erkänna det tvungen att kliva ner på knä, dra en gul lök under ögonen så jag framkallade tårar, knäppa händerna och höja armarna till skyn då jag lade fram min nya idé: Jag skulle tycka att det var så skönt att komma bort ett tag om så bara för en natt, slippa bädda sängen, sätta sig till dukat bord både till middag, frukost och lunch och bara se något annat för då skulle jag få förnyad energi så jag skulle verkligen behöva ett dygns ledighet.
Det gick några sekunder, kanske några minuter eller någon timma så fick jag ett genombrott som tände en låga i coolbettan och jag vart erbjuden ett helt dygn med miljöombyte av VD, i detta fallet kallar jag honom snygg-VD:n, eller rar- VD:n eller omtänksammaste VD:n i världen;)

Så nu ska coolbettan om ett tag på ett dygns välförtjänt (tycker jag i alla fall) semester med miljöombyte! Där satt den!

Idag på eftermiddagen fick jag frågan: Är du inte glad över semestern?
Jag svarade: Jo i morse tänkte jag på det direkt jag vaknade och hela vägen hit och tänkte tillslut, vågar jag vara så uppspelt och glad?
Men visst är jag glad!

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *