Jag hos Cajsa, Enya hos mig

Jag har bara fortsatt unnat mig sedan jag kom hem. I torsdags älskade Tova på Nsprapatlandslaget och igår, fredag, min älskade Cajsa. Hos Cajsa hade jag timmar bokade, slingor, tvätt, massage, klipp, fön och plattning. Snacka om lyxbehandling de Lux.

Det var skönt att få bort det solblekta ljusröda med stänk av grått eller vitt i och få andra färger i.

Enya fick komma och hänga med oss en stund på slutet då Challan skulle och jobba. Den annars alltid glada lilla tös var emellanåt ledsen så tårarna rann. Dagen innan hade fröken fått vegetarisk pastasås på förskolan som hade gått hem hos frökens smaklökar. När Challan hämtade henne misstänkte hon att det måste varit morot i maten med tanke på vad som var i blöjan. Så ingen förskola vart det dagen efter då fröken får hela fram och bakrumpan illröd och sårig av morot, ja det blir riktiga sår. Förskolepersonalen skulle kolla med köket och hon fått i sig morot. Visst hade det varit det i, gul morot. Köket hade missat det tyvärr. Samma får fröken av Gojibär. Klart som korvspad att det gör ont och sedan behöva ha blöja då och då de stunder det inte går att vara utan. Jag tycker hon är mycket tapper ändå och så ledsen var hon inte, fast ledsen för att vara henne.

När vi skulle betala och fröken var i min famn kände jag lukten, lukten av feber från lilla fröken. Mitt luktsinne hade rätt visade det sig senare.

Nöjd vart jag hos Cajsa! Alltid lika underbart att få bli ompysslad av henne. Jag frågade naprapat Tova vad hon tyckte om Cajsa sedan jag rekommenderat henne att gå dit. Hon var mycket nöjd och massagen var något extra mot vad andra ger. Det gjorde mig mycket glad att få höra det då jag verkligen vill att Tova ska få njutning då hon ger mig det varje vecka med alla nålar.

Jag fattar inte varför jag ska trycka ner hakan varje gång jag ska ta kort eller bli fotad?

  
När jag och Enya kom hem lekte vi med de roliga nytvättade mössorna som jag och morfar köpte till barnen att leka med här hemma.

  
  
Vi åt mat och lekte och morfar kom tillslut hem från jobbet innan vi körde Enya hem till pappa Hampus som kommit hem från jobbet.

Tack fina Cajsa för din ompyssling! Jag är så nöjd och längtar redan till nästa gång! Jag är så glad att Anna bara bokade en tid till mig för ett par år sedan då hon tyckte jag borde klippa mig. Tänk vilken tur jag hade som fick dig till min frisör!<3

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *