Jag borde personligen få

Var tvungen att göra en paus i mitt skrivande och fara ner till ICA då en middag bör serveras idag och då jag vart sugen på rödspätta så fort jag vaknade idag.
Egentligen en sådan där fet rödspätta som är panerad men jag tror inte att det finns att köpa längre, kanske var det kolhydrats-tarmen som satte igång suget då jag ligger mellan den där ruvande hönan och blodbad i menscykeln.
Hum, nu kom jag på att jag inte velat slänga mig i en vattenpöl och dränka mig än, kanske kommer, borde ju det eller?

Tillbaka till middagen, tog flakmoppen ner på stan, in på mitt ”favorithak” Apoteket för att höja min stressnivå ytterligare och sedan körde jag på två hjul genom kurvorna med snålvattnet rinnandes efter hakan och halsen i jakt på min rödspätta.
När jag packar upp min lilla middag på bandet så inser jag igen att det oftast mest är grönsaker jag handlar och fisk och jag tycker att jag personligen borde få sänkt matmoms då jag ju inte bidrar så ofta till ökat koldioxidutsläpp, äter och köper grönsaker och frukt, äter nyttiga grönsaker och inte bara salladsblad dels för att det är gott och för att det är hälsosamt, jag köper ekologiskt då det finns (idag var det dåligt med det), detta förhindrar också att jag skulle rulla fram och riskera allvarlig fetma och där med belasta skattebetalarna med följdsjukdommar, jag belastar inte heller tandvården nämnvärt då det sällan handlas sådant som innehåller socker.
Ja jag borde personligen få sänkt matmoms!

Dagens middag blir stekt rödspätta i ugnen, kokta rödbetor, avokadosallad innehållande, babyspenat avokado, rödlök, coctailtomater, blandsallad, eventuellt lite gurka med vinägrettdressing på, en dillaioli och färsk citron.

På ICA, inget illa om dom, jag diggar ICA, så var det i entrén uppställt mängder av bröd då det var extrapris och då såg jag Skogaholmslimpa, två för 25 kr, jag trodde inte denna sockerkakslimpa fanns fortfarande, jag serverades den som barn men har nog inte köp den själv på 10- 15 år. Äter människor den fortfarande?

Vi hörs!

En reaktion på “Jag borde personligen få

  1. Hahaha! Hur i jisse namn hann du med? Jag hann inte mer än publicera förrän du hade kommenterat! Hade glömt att länka till dig och vips var du där! 🙂
    Härlig mat du har köpt – på måndag kommer Middagsfrid med massor av fina råvaror och bra recept till oss ! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *